Реклама

📜 Bethesda поділилась 300-літньою передісторією до Starfield

Čytaty latynkoju
📜 Bethesda поділилась 300-літньою передісторією до Starfield
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📜 Bethesda поділилась 300-літньою передісторією до Starfield
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Bethesda потрохи починають нагадувати, що невдовзі вийде Starfield. Наразі з нами вирішили поділитися доволі вичерпною передісторією до гри, яка охоплює майже 300 років.

Напередодні на офіційному сайті Starfield з’явився новий розділ під назвою The Story So Far, де ви можете знайти повноцінну хронологію головних подій з початком у 2050 році та протяжністю до 2328 року. Тобто опис завершується за два роки до подій самої гри.

До цього моменту все, що ми знали так це, те, що за 20 років до початку Starfield була війна між двома найпотужнішими фракціями Заселених Систем — Об’єднаними Колоніями (United Colonies) та Колективом Фрістар (Freestar Collective). Також ми знали, що на момент початку ігрової кампанії між обома цими сторонами існує доволі нестійкий мир.

Проте уже можна дізнатися набагато більше: як люди вперше заселили Марс і стали космічним видом та ін. Детально з хронологією ви можете ознайомитися за посиланням.

Ми тепер знаємо, що люди вперше прибули на Марс у 2050 році. До повноцінного життя в косомосі люди перейшли через 50 років. Об’єднані Колонії було засновано у 2159 році, тобто всього через кілька років після того, як люди дісталися до зоряної системи Альфа Центавра у 2156 році.

Колектив Фрістар сформувався у 2189 році на противагу спробі Об’єднаних Колоній розширити свої кордони до зоряної системи Наріон. Це звісно спричинило конфлікт, який призвів до великої війни.

Цікаво, що також загадковою залишається доля Землі та якою вона є станом на момент початку подій у Starfiled. Однак про це у нас буде можливість дізнатися уже 6 вересня, коли має відбутися реліз гри для ПК та Xbox Series X/S. До того ж Starfield одразу буде доступною в Game Pass.

Нагадаємо, що на початку літа відбувся захід Starfield Direct на якому нам детально розповіли про майбутню гру та розкрили деякі її особливості.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...