Реклама

🤔 Baldur's Gate 3: розробники обіцяють гру для Xbox, однак проблема в Series S

Čytaty latynkoju
🤔 Baldur's Gate 3: розробники обіцяють гру для Xbox, однак проблема в Series S
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Baldur's Gate 3: розробники обіцяють гру для Xbox, однак проблема в Series S
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники з Larian Studios оголосили, що переносять реліз Baldur’s Gate 3 на ПК і дещо притримають його для PS5. Гра вийде тепер 3 серпня та 6 вересня відповідно.

Однак окрім цих платформ у студії також розповіли, що версія гри для Xbox також існує та перебуває в роботі.

У своєму повідомленні у спільноті Steam, розробники відзначили, що оптимістично налаштовані щодо виходу Baldur’s Gate 3 для Xbox Series X.

Однак є інша проблема. Для того, щоб анонсувати і випустити гру на Xbox, студії потрібно «забезпечити безкомпромісну роботу гри у всій екосистемі Xbox X/S».

Як і у випадку з версією для PS5, ми випустимо її, коли вона буде готова. Ми повідомимо вас, як тільки зможемо.

Після цього голова Larian Свен Вінке поділився більш детальною інформацією про це у своєму інтерв’ю для IGN. Він відзначив кілька проблемних питань, які виникають при роботі над версією гри для Xbox.

Одна з причин це власне кооператив з режимом розділеного екрана при якому виникають проблеми у версії консолі Series S. Вінке відзначив, що студії, можливо, доведеться піти на деякі «компроміси», щоб випустити версію для Xbox. Однак які це компроміси він не уточнив.

Додамо, що згідно з політикою Xbox версії ігор для Series X та її S-версії не мають відрізнятися за функціоналом та геймплейно. Саме це, як бачимо, й створює певні проблеми для розробників гри, які готові були б випустити її для старшої версії.

Також Вінке додав, що над оптимізацією гри їм допомагає працювати сама Microsoft. Під час інтерв’ю він крім цього відзначив, що команда розробників прагне випустити Baldur’s Gate 3 на Xbox Series X/S цього року, однак поки що нічого не може обіцяти.

Також можете почитати про історію створення культової серії RPG-ігор Baldur’s Gate.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...