Реклама

📈 Фінзвіт Take-Two: усіпхи GTA 5 та франшизи загалом, Red Dead Redemption та ін.

Čytaty latynkoju
📈 Фінзвіт Take-Two: усіпхи GTA 5 та франшизи загалом, Red Dead Redemption та ін.
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Фінзвіт Take-Two: усіпхи GTA 5 та франшизи загалом, Red Dead Redemption та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Take-Two Interactive опублікували свій звіт про прибутки станом на завершення останнього кварталу, що закінчився 30 червня цього року. У ньому компанія поділилася своїми останніми успіхами та надала оновлені дані по продажах своїх франшиз та окремих тайтлів.

Навряд вас здивує той факт, що найбільш продаваною серією у Take-Two є Grand Theft Auto наразі вона уже має більш ніж 405 млн проданих одиниць. У компанії відзначають, що це «один з найуспішніших, культових і визнаних критиками брендів в індустрії розваг.

Окремо згадано про успіхи Grand Theft Auto V, яка на цю мить продалась у кількості понад 185 млн одиниць. Тут Take-Two додає, що це «найбільш продавана гра за останні 10 років у США, як в одиницях, так і в доларовому еквіваленті».

Також у звіті було коротко згадано про GTA VI. Про неї згадано, що «активна розробка іде повним ходом». Нагадаємо, раніше у Take-wo робили непрямі натяки на ймовірне вікно виходу гри.

Щодо франшизи Red Dead Redemption, то вона загалом розійшлася накладом в понад 79 млн одиниць. Окремо Red Dead Redemption 2 продалася в кількості 55 млн копій. Тут Take-Two відзначає, що це друга найбільш продавана гра в США за останні п’ять років у доларовому еквіваленті.

Згадано також про серію баскетбольних симуляторів NBA 2K — понад 140 млн одиниць, серія Borderlands — понад 81 млн одиниць, серія Sid Meier’s Civilization — понад 67 млн, серія BioShock — майже 42 млн.

Нагадаємо, що напередодні Штраус Зелнік прокоментував рішення поставити цінник на порт Red Dead Redemption на рівні $50, що викликало невдоволення геймерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...