Реклама

📈 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: за два місяці продано понад 18 млн копій

Čytaty latynkoju
📈 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: за два місяці продано понад 18 млн копій
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: за два місяці продано понад 18 млн копій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo оприлюднили свої фінансові результати за перший квартал 2024 фінансовий рік. Таким чином компанія оновила інформацію про свої останні успіхи на ринку відеоігор та обладнання станом на 30 червня 2023 року.

Звісно що одним із цікавих фактів стала інформація про продажі недавньої гри The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, яка на релізі викликала захоплення критиків та отримала максимальні бали й очолює рейтинги ігор за 2023 рік.

Менш ніж за два місяці нова «Зельда» зуміла розійтися кількістю у 18.51 млн копій гри і це станом на кінець червня. Безперечно, що на сьогодні це може бути більша цифра.

Тут також варто відзначити, що попередниця, The Legend of Zelda: Breath of the Wild наразі має 30,65 млн проданих копій. Зауважимо, що продовження цієї гри вийшло лише 12 травня і за такий короткий термін сягнуло результату у майже 20 млн. Можна сміливо припустити, що вона з часом обійде свою попередницю.

Відзначимо, що найбільш продаваною грою на Switch наразі є Mario Kart 8 Deluxe з 55.46 млн копій.

Щодо самої консолі, то кількість її продажів сягає 129.53 млн. Нагадаємо, що у нас є збірний матеріал у якоми ми збираємо усі чутки про ймовірного наступника Switch.

Також раніше ми робили свій огляд гри The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom у нашій рубриці «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...