Реклама

🗡️ З’явились перші оцінки The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: ймовірно, це буде гра року

Čytaty latynkoju
🗡️ З’явились перші оцінки The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: ймовірно, це буде гра року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡️ З’явились перші оцінки The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: ймовірно, це буде гра року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже завтра, 12 травня, виходить довгоочікувана The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Сьогодні відомі ігрові критики поділились своїми оцінками та оглядами на новий ексклюзив для Nintendo Switch.

Офіційний анонс нової частини The Legend of Zelda відбувся у далекому 2019 на виставці Е3. Декілька років поспіль розробники випускали лише тизери, проте перший повноцінний трейлер Tears of the Kingdom з’явився у вересні 2022. 

Сюжет залишається найменш відомою частиною нової гри — інформацію фанати збирають з трейлерів та коротких відповідей під час інтерв’ю з розробниками. Наразі зрозуміло, що Лінку протистоятиме Ганон, дуже схожий на себе в Ocarina of Time. Лінк, звісно ж, буде знову рятувати принцесу Зельду та увесь світ Хайрул. З нововведень — літаючи острови, що з’явилися в небі над королівством після повернення Ганона, та нові здібності головного героя.

За попередніми оцінками від ігрових критиків видно, що The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom претендує на звання гри року. Наразі ось так журналісти оцінили гру:

  • IGN — 10/10
  • VGC — 5/5
  • GameSpot — 10/10
  • Eurogamer — 4/5
  • Game Informer — 9,75/10

Журналісти IGN зазначили, що The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom «якимось чином вдосконалює й без того одну з найкращих серій ігор — чи то справді захопливою історією, чи надзвичайно креативною новою будівельною механікою, яка змушує вас переосмислити те, що можливо».

Nintendo продовжила тріумф тріумфом, розширюючи та розвиваючи світ й піднімаючи планку все вище до хмар.

Том Маркс, журналіст IGN.

Критики з VGC відзначили систему Ultrahand та те, що гра заохочує гравців до творчості у вільній формі. Також журналісти повідомили про чудові візуальні ефекти та саундтрек. З мінусів — трішки неприємні елементи керування та «недостатньо пророблене небо».

Legend of Zelda Tears of the Kingdom переосмислює Breath of the Wild на краще. Замість того, щоб усувати всі недоліки цієї гри, вона додає ігрові рішення для творчості та заохочує вас дати волю своїй уяві. Одна з найкращих ігор на Nintendo Switch.

VGC

Журналісти Gamespot також поставили найвищу оцінку для нової The Legend of Zelda. На думку критиків, гра отримала «чудовий та спокійний відкритий світ із активністю та відкриттями за кожним кутом». Журналісти також похвалили нову будівельну систему, емоційну та захопливу історію та «купу сміливих моментів, яких ніколи не бачили у франшизі». Проте критики повідомили про «дуже короткі порушення продуктивності час від часу».

У Tears of the Kingdom є моменти, які настільки передають масштаб та силу всієї історії, що я розплакався.

Стів Воттс, журналіст Gamespot.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom вийде 12 травня 2023 року ексклюзивно на Nintendo Switch. Більше про особливості майбутньої гри можна дізнатись за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...