Реклама

📊 Ремейк Resident Evil 2 став найбільш продаваним у серії

Čytaty latynkoju
📊 Ремейк Resident Evil 2 став найбільш продаваним у серії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Ремейк Resident Evil 2 став найбільш продаваним у серії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сезон фінансових звітів у самому розпалі й ось черга тепер дійшла до Capcom. Цікавим результатом у цьому випадку може похвалитися ремейк Resident Evil 2, адже гра зуміла стати найбільш продаваною у своїй серії.

Після того, як Capcom оновила свій список «платинових» ігор, тобто тих, що продаються у понад мільйон копій, ми можемо тепер побачити зміни. До останнього часу Resident Evil 7 посідала перше місце за продажами, однак тепер вона змушена поступитися місцем ремейку Resident Evil 2, який зумів розійтися тиражем у 12.6 млн копій. Водночас результат сьомої частини становить 12.40 млн.

Зі списку також можна побачити, що серія Resident Evil залишається наразі найпопулярнішою франшизою Capcom з результатом у 146 млн проданих копій.

Однак на перших двох місцях найпродаваніших ігор компанії розташовані зовсім інші проєкти. Monster Hunter World наразі є найбільш продаваною грою компанії — 19 млн копій. За нею слідує Monster Hunter Rise з тиражем у 13.2 млн.

Відзначимо також, що нещодавній ремейк Resident Evil 4 зумів розійтися тиражем у 4.9 млн копій і є наразі п’ятнадцятою грою в «платиновому» списку.

Зауважимо також і результат Street Fighter 6, як вийшла в червні та отримала неймовірно схвальні відгуки. Файтинг наразі має 2 млн копій і посідає 59 місце в списку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...