Реклама

🥊 Street Fighter 6: з'явилися перші оцінки

Čytaty latynkoju
🥊 Street Fighter 6: з'явилися перші оцінки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥊 Street Fighter 6: з'явилися перші оцінки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі відбудеться реліз від Capcom файтингу Street Fighter 6. Вихід гри заплановано на 2 червня, а зараз нам стали доступні для ознайомлення перші оцінки критиків.

Нижче можете ознайомитися з оцінками від порталу Opencritic та Metacritic на момент написання матеріалу.

Щодо самих рецензій від оглядачів, то вони хвалять гру за її сюжетну складову, режим мультиплеєру, наявність контенту для людей, що не полюбляють онлайн, а також за доступність для звичайних геймерів та гравців файтингів з досвідом. Окремо також відзначають ігрові механіки та анімації.

Щодо критики, то декотрим оглядачам був не дуже до вподоби режим World Tour. Однак в цілому вони відзначають, що Street Fighter 6 це та гра, в яку люди можуть грати роками.

Шон Сміт з God is a Geek поставив грі 10 з 10 та відзначив:

Street Fighter 6 — це, без сумніву, найкращий файтинг, в який я коли-небудь грав, і він триматиме вас у напрузі набагато довше, ніж боєць один на один має на це право. Справжня класика.

Адріан Суарез з IGN Spain поставив грі 9 з 10:

Street Fighter 6 підтверджує міцний і грізний старт. Якщо це ваш перший файтинг, або ви любитель цього жанру, не вагайтеся.

Моллі Тейлор з PC Gamer з оцінкою 89 зі 100 відзначає:

Незначні технічні проблеми та сумнівна монетизація псують те, що в цілому є одніим з найкращих файтингів, які ми бачили за останнє десятиліття.

Street Fighter 6 виходить 2 червня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...