Реклама

🎮 Helldivers 2 вийде у жовтні — інсайдер

Čytaty latynkoju
🎮 Helldivers 2 вийде у жовтні — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Helldivers 2 вийде у жовтні — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише в травні на PlayStation Showcase 2023 нам анонсували Helldivers 2. Тоді нам не сказали нічого конкретного про дату релізу гри окрім занадто широкого «у 2023 році».

Однак тепер до мережі почала просочуватися інформація про більш точні рамки для виходу гри. Як повідомляє відомий інсайдер Том Гендерсон з Insider Gaming, реліз Helldivers 2 відбудеться цього року у жовтні. Він відзначає, що отримав брифінг партнерської програми Sony, в якому й міститься ця інформація. У ній зазначається, що творцям (creators) було вказано згадувати, що реліз Helldivers 2 відбудеться в жовтні 2023 року.

Нагадаємо, що Helldivers 2 це сиквел оригінальної гри Helldivers, яка вийшла у 2015 році. У грі загалом зроблено акцент на кооперативному геймплеї. Щодо того, що наразі відомо про продовження, то гра тепер перейде на перспективу від третьої особи (перш гра це був twin-stick shooter). Нижче можете переглянути відео у якому розробники розповідають про гру:

Реліз Helldivers 2 заплановано для PS5 та ПК і якщо вірити Тому Гендерсону у жовтні, який й так доволі насичений релізами, наприклад тоді ж мають вийти Assassin’s Creed Mirage, Marvel’s Spider-Man 2, Alan Wake 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...