Реклама

🌴 З’явився трейлер майбутньої Assassin's Creed Mirage

Čytaty latynkoju
🌴 З’явився трейлер майбутньої Assassin's Creed Mirage
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌴 З’явився трейлер майбутньої Assassin's Creed Mirage
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На PlayStation Showcase 2023 продемонстрували геймплейний трейлер нової Assassin’s Creed Mirage. 

Геймплей Assassin’s Creed Mirage нагадує перші частини серії. Сюжет гри розпочнеться з пограбування, здійсненого Басимом у його рідному місті. Ця подія змусить героя опинитися в Багдаді, де й проходитиме значна частина гри.

Спочатку передбачалося, що Mirage буде доповненням до Assassin’s Creed Valhalla, а потім стане самостійною грою. Дія гри розгортається за кілька років до попередньої частини і розповідає про дорослішання Басіма Ібн Ісхака, який повільно перетворюється з вуличного злодія на гордого члена Братства асасинів.

Розробник гри Ubisoft Bordeaux описав Assassin’s Creed Mirage як повернення до витоків франшизи. Замість розлогої карти відкритого світу та елементів рольової гри, гра зосереджується на одній локації, Багдаді (хоча він буде багатшим і щільнішим, ніж у попередніх частинах), а також на стелс-місіях і місіях із вбивствами.

Це не означає, що Ubisoft відмовляється від успішного напрямку, взятого в Origins, Odyssey та Valhalla. Натомість над кожною формулою Assassin’s Creed працюватимуть різні команди: рольова гра з відкритим світом та екшн/пригодницька гра/стелс. Наприклад, Ubisoft у Квебеку зараз працює над Red, рольовою грою з відкритим світом у феодальній Японії; тим часом Ubisoft Montreal (під керівництвом Клінта Хокінга, який керував розробкою Watch Dogs: Legion) створює Hexe, що описується як зовсім інший тип Assassin’s Creed, дія якого розгортається під час полювання на відьом у Європі.

Реліз Assassin’s Creed Mirage відбудеться 12 жовтня. Більше інформації дізнаємося вже 12 червня, під час конференції Ubisoft Forward у Лос-Анджелесі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...