Реклама

📊 Microsoft розкрила дані про продажі Xbox Series X/S

Čytaty latynkoju
📊 Microsoft розкрила дані про продажі Xbox Series X/S
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Microsoft розкрила дані про продажі Xbox Series X/S
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після довгого мовчання про продажі Xbox у Microsoft розкрили цифри за свої останні два покоління консолей.

На Best International Games (BIG) Festival у Бразилії компанія у своїй презентації оприлюднила кількість продажів Xbox Series X/S та Xbox One.

На цій ігровій події Microsoft повідомила, що продажі консолей нового покоління наразі становлять понад 21 млн одиниць. До того ж компанія повідомила, що сумарно два останні покоління продалися в понад 79 млн одиниць.

Своєю чергою це дає нам можливість дізнатися, що обсяг продажів Xbox One становить приблизно 58 млн.

Також компанія відзначила, що близько 50% людей, що придбали Series S, були тими, хто взагалі вперше взяв собі консоль Xbox.

Звісно, рішення Microsoft поділитися цими даними може й здивувати тих, хто уже й забув про офіційні звіти від компанії. Однак ці цифри не відрізняються від неофіційних оцінок, які було оприлюднено раніше.

Напередодні ми уже повідомляли, що у VGChartz підрахували таку ж саму суму продажів.

Однак звісно, що хоча й 21 млн для Xbox за перші три роки це чимала цифра, проте вона все ще ледве сягає половини величезних продажів PlayStation 5. Нагадаємо, що раніше Sony повідомила про майже 40 млн проданих PS5.

Цікаво наскільки пов’язане розкриття цих цифр процесом щодо придбання Activision Blizzard, адже такі цифри можуть бути використані Microsoft на захист своєї угоди. Компанія може давити на свій «програш у консольних війнах».

Додамо, що у своєму недавньому інтерв’ю Філ Спенсер відзначав, що Xbox програла попереднє покоління та назвав його «втраченим».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...