Реклама

🤔 Продюсер Baldur's Gate 3 рекомендує перше проходження за кастомного персонажа

Čytaty latynkoju
🤔 Продюсер Baldur's Gate 3 рекомендує перше проходження за кастомного персонажа
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Продюсер Baldur's Gate 3 рекомендує перше проходження за кастомного персонажа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Baldur’s Gate 3 уже скоро виходить. Однак як це завжди буває з іграми такого жанру у гравців постає питання за кого ж почати своє проходження.

Якщо ви не знаєте, чи обрати вже готового персонажа, чи створити власного, засновник Larian Studios і продюсер гри Свен Вінке має кілька порад. Ними він поділився у інтерв’ю для подкасту Dropped Frames.

Я б завжди обирав кастомного персонажа та відкривав для себе своїх компаньйонів. Я думаю, що готові ерсонажі вступають у гру, коли ви повторно проходите її.

Відзначимо, що у Baldur’s Gate 3 є сім готових ігрових персонажів, кожен з яких має власну унікальну історію, пов’язану з загальним сюжетом.

Хоча свобода зліпити персонажа на свій смак приваблює в будь-якій рольовій грі, але це може іноді приносити у жертву наратив, адже кастомні персонажі зазвичай будуть не прописані та для них може бути відсутня частина квесті.

Однак, у Baldur’s Gate 3 цього не станеться, адже кастомні персонажі отримають власні варіанти діалогів та унікальну історію, що базуватиметься на вашому виборі.

При цьому Вінке також зазначає, що:

Немає нічого поганого у виборі готового персонажа. Просто... вся система готового персонажа полягає в тому, куди ви ставите камеру. У чию голову ви поміщаєте камеру?

Також Вінке дав пораду тим хто все-таки обере готового персонажа. Він не радить обирати для першого проходження The Dark Urge. На відміну від інших готових персонажів, цього можна повністю кастомізувати

Як би мені не було неприємно це казати, але я б не рекомендував його тим, хто грає вперше. Тому що ви отримуєте різні версії історії, і є безліч речей, які можуть статися там, де у вас могло б бути щось зовсім інше, якби ви не були Dark Urge.

Відзначимо, що Baldur’s Gate 3 нарешті вийде з раннього доступу 3 серпня на ПК, а версія для PlayStation вийде через місяць, 6 вересня.

Щодо релізу на Xbox, то як ми уже повідомляли усе поки що туманно у зв’язку з Xbox Series S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...