Реклама

👨‍⚖️ FTC відкликає свій внутрішній антимонопольний позов проти Microsoft Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
👨‍⚖️ FTC відкликає свій внутрішній антимонопольний позов проти Microsoft Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ FTC відкликає свій внутрішній антимонопольний позов проти Microsoft Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розгляд справи Федеральної торгової комісії США (FTC) проти придбання Microsoft компанії Activision Blizzard сповільнюється. Регулятор США оголосив, що призупиняє свій внутрішній судовий процес.

Як повідомляє видання The Verge, FTC відмовляється від свого адміністративного позову розгляд якого у суді мав відбутися в серпні. Відзначимо, що цей позов було подано ще минулого грудня.

Нагадаємо, що з того часу FTC також подавала запит на тимчасову судову заборону угоду. Таким чином регулятор намагався отримати попередню судову заборону, яка б утримала Microsoft від закриття угоди з купівлі Activision Blizzard. Однак ці намагання було відхилено судом в США, а згодом це повторили і в апеляційній інстанції.

Загалом не дивно, що тепер регулятор відмовився від свого позову. З одного боку це означає, що можливо FTC спробує досягти певних домовленостей з Microsoft, як це зараз відбувається з британським регулятором. Інший варіант такий, що регулятор США просто подасть оновлений позов з огляду на останні обставини.

Нагадаємо, що одразу після рішення суду в США Microsoft уклала угоду з Sony про вихід Call of Duty на PlayStation на ступні десять років.

Також відзначимо, що напередодні Microsoft переглянула свою угоду з Activision Blizzard і продовжила термін закриття угоди до 18 жовтня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...