Реклама

🤯 Xbox Games Showcase 2023 найпопулярніша подія в історії Xbox

Čytaty latynkoju
🤯 Xbox Games Showcase 2023 найпопулярніша подія в історії Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Xbox Games Showcase 2023 найпопулярніша подія в історії Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft оголосили, що їхня пара презентацій Xbox Games Showcase та Starfield Direct минулого місяця стали найпопулярнішими подіями Xbox за всю її історію.

Як відзначається в повідомленні компанії лише за сім днів було зафіксовано понад 92 мільйони переглядів основної презентації, трейлерів та окремих фрагментів шоу. Такий результат є на 38% більшим, ніж це було у 2022 році. З таким результатом подія заслужила собі звання найрейтинговішої і найпопулярнішої події в історії Xbox.

Фото news.xbox.com

Однак команда Xbox схоже за останній місяць, після вдалого шоу, рішень судів по угоді Activision Blizzard, зловила «кураж» та повідомляє, що це ще не все:

Звичайно, ми ще не закінчили. Навіть близько не закінчили. У серпні Xbox поїде на Gamescom у Німеччину, найбільшу у світі ігрову подію — і ми облаштуємо наш найбільший стенд, щоб продемонструвати вам неймовірні ігри, які ми готуємо до виставки. У найближчі кілька тижнів у нас буде більше новин про нашу присутність на виставці — слідкуйте за нашими новинами!

Нагадаємо, що на Xbox Games Showcase нам продемонстрували дійсно багато чого. Все що відбулося на презентації можете знайти за посиланням. До прикладу нам анонсували довгоочікуваний перезапуск Fable.

Також однією із найочікуваніших була презентація Starfield, нової рольової гри від Bethesda Game Studios. В рамках презентації відбувся Starfield Direct, де геймерам дали перше уявлення про те, що чекає на них у грі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...