Реклама

🔦 Цифровий реліз Alan Wake 2 дає Remedy більше часу для доопрацювання гри

Čytaty latynkoju
🔦 Цифровий реліз Alan Wake 2 дає Remedy більше часу для доопрацювання гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Цифровий реліз Alan Wake 2 дає Remedy більше часу для доопрацювання гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше Remedy повідомила, що не планує випускати Alan Wake 2 на фізичному носії. Тоді розробники у FAQ, опублікованому після трейлера Alan Wake 2 на PlayStation Showcase 2023 заначили, що це частина спроби знизити ціну на гру. Однак це була лише одна з причин.

Наразі Сем Лейк та геймдиректор Кайл Роулі у своєму інтерв’ю для Eurogamer розповіли про ще одну аспект, через який у Remedy вирішили випустити гру лише в цифровому форматі.

Вони пояснили, що це було також зроблено для того, щоб дати розробникам більше часу на те, щоб «відполірувати гру до прийнятного рівня». Роулі відзначив:

Перехід на цифрові технології дає більше часу на відполірування гри. Насправді значну кількість тижнів. Тому що в іншому випадку, гра, яка йде на диску, очевидно, повинна бути доступною для гри без патчів. Ми не хотіли випускати щось, чим би ми не пишалися, і в що не хотіли б дати гравці грати. Тож сподіваємося, що таким чином ми зможемо дати вам кращу версію гри.

Лейк зі свого боку додав, що це рішення Remedy також знайшло відгук у видавця гри Epic Games, який погодився з точкою зору розробників, щодо цифрового релізу. Він також зазначив, що наразі для цього вдалий час.

Щодо останнього то можна погодитися, адже навіть як зазначали у FAQ розробники, що до такого рішення їх також спонукала наявність консолей, які підтримують лише цифрові варіанти ігор, як ось Xbox Series S та версія PS5 без дискового приводу.

Нагадаємо, що на Summer Game Fest 2023 з нами поділилися геймплеєм гри Alan Wake 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...