Реклама

🔦 Alan Wake 2 вийде лише у цифровому варіанті задля ціни в $60. Що ще відомо

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake 2 вийде лише у цифровому варіанті задля ціни в $60. Що ще відомо
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake 2 вийде лише у цифровому варіанті задля ціни в $60. Що ще відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Remedy не планує випускати Alan Wake 2 на фізичному носії, і каже, що це частина спроби знизити ціну на гру.

У FAQ, опублікованому після дивовижного трейлера Alan Wake 2 на виставці PlayStation вчора ввечері, Remedy підтверджує, що гра вийде лише у цифровому форматі, зазначивши, що «є багато причин» для такого рішення.

Першою причиною є наявність повністю цифрових консолей лише. Remedy зазначає, що гравці мають доступ, або бездискової версії PS5, або таку ж Xbox Series S. У студії кажуть, що «це не рідкість — випускати сучасні ігри лише у цифровому форматі».

Друга причина, мабуть, найбільш актуальна для фанатів, це те, що «відсутність диска допомагає утримувати ціну гри на рівні $59,99», а версію для ПК на рівні $49,99. В епоху, коли ціни на ігри повзуче підіймаються до позначки у $70 це помітне зниження з цієї високої ціни.

Насамкінець, команда каже, що «не хотіла випускати дисковий продукт, який вимагав би завантаження для гри». Помітно збільшилася кількість ігор, які постачаються у фізичному футлярі, але містять лише ігровий код, або ж вимагають тривалого завантаження навіть на фізичному диску, що, за словами Remedy, «не сприяє гарному досвіду».

Також з FAQ стало відомо, що Alan Wake 2 отримає два доповнення після запуску, обидва з яких будуть платними.

Ми будемо підтримувати Alan Wake 2 після запуску як безкоштовним контентом, так і двома платними доповненнями. Розширення називаються Night Springs та Lake House, але це все, що ми вам про них розповімо. Поки що

Проте найцікавішим для нас є інше. Alan Wake 2 отримає українську текстову локалізацію, що є справді чудовим подарунком для наших геймерів.

Відзначимо, що загалом це був довгий шлях для Remedy, яка мріяла про Alan Wake 2 протягом десяти років. Проте ми уже знаємо, що гра знаходиться на «фінальній стадії виробництва». З підтвердженою датою релізу 17 жовтня, нам не доведеться довго чекати, щоб повернутися до цього американського кошмару.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...