Реклама

🗣 Джефф Кілі відповів на критику Summer Game Fest за брак різноманітності

Čytaty latynkoju
🗣 Джефф Кілі відповів на критику Summer Game Fest за брак різноманітності
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗣 Джефф Кілі відповів на критику Summer Game Fest за брак різноманітності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джефф Кілі відреагував на критику Summer Game Fest 2023 з приводу недостатньої різноманітності та відсутності жінок на сцені. Продюсер і ведучий заходу відповів на це в рамках свого інтерв’ю для CBC.

Кілі поспішив відзначити, що на сцені планувалась поява акторки, Мелані Лібурд, яка грає головну героїню Сагу Андерсон у Alan Wake II. Вона мала взяти участь у презентації, але зрештою не змогла потрапити на захід через власний розклад, який не збігався з датою з проведення виставки.

Також в інтерв’ю Кілі відзначив, що:

Я думаю, що загалом ми робимо досить хорошу роботу з різноманітністю в наших шоу… Ми також хочемо бути автентичними щодо ігор, які ми презентуємо на шоу, та розробників, які їх створюють. Так що так, я думаю, ми свідомі цього.

Що передувало цьому

Нагадаємо, що Summer Game Fest відбувся ще 8 червня. Однак не усі залишилися задоволені презентацією і проблема, як виявилося була зовсім не утому, що нам показали.

Шанувальники відеоігор, а також ті хто відстежує події у цій індустрії розкритикували Summer Game Fest через недостатню репрезентацію та різноманітність на основній частині фесту. Адже під час майже двогодинного заходу, який проходив перед живою аудиторією і транслювався в прямому ефірі для мільйонів глядачів, на сцені явно не було жодної жінки.

Через це на захід та самого Кілі вилилось достатньо невдоволення, як від геймерів, так і від тих хто відстежує події в індустрії.

Так, наприклад Мет Піскателла, аналітик ігрової індустрії поділився статистикою, певною мірою підсумовуючи більшість критики поділився статистикою стосовно жінок, що грають в ігри на різноманітних платформах.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...