Реклама

🤬 Summer Game Fest критикують за відсутність жінок на сцені

Čytaty latynkoju
🤬 Summer Game Fest критикують за відсутність жінок на сцені
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤬 Summer Game Fest критикують за відсутність жінок на сцені
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора пройшла довгоочікувана ігрова виставка Summer Game Fest 2023. Однак не усі залишилися задоволені презентацією і проблема тут навіть не у тому, що нам показали.

Шанувальники відеоігор, а також ті хто відстежує події у цій індустрії розкритикували Summer Game Fest через недостатню репрезентацію та різноманітність на основній частині фесту.

Додамо, що очікування від цьогорічного Summer Game Fest були вищі, ніж будь-коли, адже після скасування E3 усе найцікавіше мало дістатися події, яку проводить Джефф Кілі. До того ж це найбільша можливість для розробників представити нові ігри та розрекламувати їхні майбутні релізи в середині року.

Нагадаємо, що ігрова виставка розпочалась вчора о 22:00 і під час неї було зроблено кілька гучних анонсів, хоча й вони були перебиті проведеною напередодні презентацією PlayStation Showcase 2023.

Однак не лише це стало причиною критики фесту з боку тих, хто слідкував за подією.

Так до прикладу Сесілія Д’Анастазіо, репортерка видання Bloomberg, як отримала численні нагороди за висвітлення історії сексуальних домагань у Riot Games, а також інших впливових журналістських розслідувань, зосереджених на ігровій індустрії, у своєму Twitter відзначила:

Подобається Summer Game Fest, але за весь цей час на сцені немає жодної жінки? який це рік??

Також до критики вдалась Еш Перріш, репортерка видання The Verge, яка у своїй статті відзначила, що:

Репрезентація має значення. Це дуже просто. Ми знаємо, що ігри створюються безліччю людей, і нам потрібно їх бачити, тому що це сигналізує людям, які їх дивляться, що вони теж мають можливість робити те, що люблять. Пане Кілі, ви можете залучати жінок до своїх шоу... Одразу після закінчення Summer Games Fest розпочався Day of the Devs, і мені не довелося довго чекати, щоб побачити когось, схожого на мене.

Також у своєму Twitter під час трансляції вона написала, щоб Кілі хоча б «за один долар, показав жінку», де до її розчарування доєдналась велика кількість користувачів, як і у випадку з Сесілією Д’Анастазіо.

Проте окрім критики самого Summer Game Fest деякі користувачі вирішили, розкритикувати ігрову індустрію в цілому, як таку, що «ніколи не полюбить тебе у відповідь».

Однією з таких думок поділилася піарниця в ігровій індустрії Наталі Флорес. Вона відзначила, що її розчаровує ситуація коли всі «від найбільших медіасайтів, які проводять круглі столи виключно білих чоловіків, до відсутності жінок на сцені SGF», страждають на брак репрезентації та різноманіття.

Нагадаємо, що відбулась не лише основна презентація Summer Game Fest 2023, а й виставки Day of the Devs з анонсами по інді-іграх та завжди захопливий захід від Devolver. Як мінімум цим подіям не бракувало різноманіття, тут знайшлося місце й для ШІ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...