Реклама

🥴 Diablo IV та Mac: Тепер Вупі Голдберг вимагає Blizzard повернути їй кошти за гру

Čytaty latynkoju
🥴 Diablo IV та Mac: Тепер Вупі Голдберг вимагає Blizzard повернути їй кошти за гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Diablo IV та Mac: Тепер Вупі Голдберг вимагає Blizzard повернути їй кошти за гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні ми уже писали, що Вупі Голдберг поскаржилась на те, що не може зіграти в нову Diablo на своєму Mac. Причина була в тому, що відома акторка придбала гру до того, як дізналася, що в неї не можна грати на комп’ютері від Apple.

Тоді Голдберг опублікувала відео в Instagram, де назвала себе шанувальницею серії та звернулася до Blizzard, розробників гри з прохання дозволити геймерам на Mac зіграти в Diablo IV.

Наразі ж історія отримала своє продовження. Тепер у своєму новому повідомленні Голдберг розповіла, що розчарована тим фактом, що ніхто її не попередив про те, що гра не буде доступною на Mac, а також тим, що Blizzard ніяк не відреагували на її попередній запит та не попросили вибачення.

Я втомилася від того, що люди не роблять того, що обіцяють. Я хочу свою гру. Я хочу свої гроші назад. Будь ласка, Blizzard, я люблю вас, це трохи вийшло з-під контролю.

View post on Instagram
 

Однак в коментарях користувачі не забули нагадати Голдберг, що інформація про усі доступні платформи для гри була зазначена на сайті.

До того ж певно, Вупі Голдберг ще не дізналася, що раніше Apple анонсувала Game Porting Toolkit — технологію, яка дозволить запускати ігри з Windows на Mac. До того ж Diablo IV вже протестували на цій платформі — кажуть, що працює добре.

Diablo IV on M2 Max using macOS Sonoma and game porting toolkit
by u/just_reload_it in macgaming

Раніше ми повідомляли, що для Diablo IV з’явився «всеосяжний» планер для складання білдів.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...