Реклама

🥴 Вупі Голдберг скаржиться, що не може пограти у Diablo IV на своєму Mac

Čytaty latynkoju
Xbox
🥴 Вупі Голдберг скаржиться, що не може пограти у Diablo IV на своєму Mac
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Вупі Голдберг скаржиться, що не може пограти у Diablo IV на своєму Mac
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вупі Голдберг поскаржилась, що не може грати в нову Diablo на своєму Mac. Відома акторка придбала гру до того, як дізналася, що в неї не можна грати на комп’ютері Apple.

Голдберг опублікувала відео в Instagram, де назвала себе шанувальницею серії та звернулася до Blizzard, розробників гри.

Це Вупі. Ви знаєте, як сильно я люблю Diablo. Я хотіла б, щоб ви дозволили грати тим із нас, хто використовує Apple. Дозвольте нам грати на Apple. Візьміть Diablo, зробіть з цим щось та дайте нам можливість гарно провести час.

Вупі Голдберг, акторка

Також акторка додала, що дуже в захваті від гри, хоч й розлючена через відсутність можливості у неї пограти. Певно, Вупі Голдберг ще не дізналася, що раніше Apple анонсувала Game Porting Toolkit — технологію, яка дозволить запускати ігри з Windows на Mac. До речі, Diablo IV вже протестували — кажуть, що працює добре.

Нагадаємо, що раніше стали відомі оцінки гри. Також після останньої бети Diablo IV гравці створили «елітний трофейний клуб». Раніше ми також розповідали, що два доповнення гри вже знаходяться в активній розробці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...