Реклама

🤔 Тодд Говард каже, що Starfield має схожу атмосферність з Red Dead Redemption 2

Čytaty latynkoju
🤔 Тодд Говард каже, що Starfield має схожу атмосферність з Red Dead Redemption 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Тодд Говард каже, що Starfield має схожу атмосферність з Red Dead Redemption 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тодд Говард відзначає, що Starfield більше нагадує Red Dead Redemption 2, ніж здавалося б схожі ігри No Man’s Sky, чи Mass Effect.

У інтерв’ю для IGN Говарда запитали, чи були джерелом натхнення при створенні Starfield ігри на кшталт Elder Scrolls, Fallout, No Man’s Sky та Mass Effect. Однак представник Bethesda натомість вказав  вестерн з відкритим світом від Rockstar:

Ну, звичайно, що інші ігри є науковою фантастикою, я думаю, ви можете подивитися на них і сказати: «Гаразд, це наукова фантастика. Ось так»… Очевидно, на землі, вона має схожість з Elder Scrolls і Fallout… Але саме ігри переносять вас у світ, переносять вас у певне місце. Тому я думаю, що це… більше схоже на (Red Dead Redemption 2), так? Де ніби я живу у вестерні.

Говард також додав, що натомість Starfield запропонує нам повністю зануритися у роль космічного дослідника зі всіма його особливостями від планет наповнених подіями та цікавими місцями, до таких де нічого не відбувається.

Що ж це доволі сміливі порівняння від Тодда Говарда для власної гри, яка ще не вийшла і про яку ми по суті дізналися хоч щось лише минулого тижня на Starfield Direct. Проте залишилося не так довго чекати, щоб оцінити майбутній проєкт Bethesda та дізнатися чи справедливі були такі аналогії.

Нагадаємо, що Starfield має вийти 6 вересня цього року на ПК та Xbox Series X/S.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...