Реклама

🤔 Що показали на інді-презентації Day of the Devs

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤔 Що показали на інді-презентації Day of the Devs
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Що показали на інді-презентації Day of the Devs
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після насиченої анонсами презентації Джеффа Кіллі на фестивалі Summer Game Fest настав час для наступного заходу.

Під час Day of the Devs: SGF Edition були представлені анонси та новини від кращих інді-розробників. Багато з представлених ігор були новими, хоча було кілька оновлень щодо інших проєктів, включаючи один, який перебуває в розробці вже понад десять років.

Якщо ви пропустили презентацію, то ось все що нам показали.

Все, що було на Day of the Devs: SGF Edition

Beastieball (Wishes Unlimited)

Beastieball поєднує в собі покрокову рольову гру з волейболом, де успіх залежить від стосунків між членами команди. Гра вийде на ПК у 2024 році.

Hyper Light Breaker (Heart Machine)

Минуло трохи більше року з моменту першого показу Hyper Light Breaker, сиквелу Heart Machine, який є продовженням відомого Hyper Light Drifter. Heart Machine повернулася з оновленням про розробку гри, проливаючи трохи більше світла на те, що гравці можуть побачити.

На Hyper Light Breaker очікує відкриття раннього доступу у Steam наприкінці цього року.

Simpler Times (iam8bit Presents)

Головна героїня гри, Таня збирається переїжджати з дому свого дитинства, і гравцям належить пережити разом з нею її найцінніші спогади, поки вона пакує речі.

Подібно до гри Unpacking, ця гра розповідає про певний відрізок життя персонажа. Вона покликана зблизити гравців з головною героїнею, а також допомогти пересічній людині розслабитися.

Simpler Times незабаром вийде на ПК.

Viewfinder (Sad Owl Studios)

Ця гра вперше була представлена на The Game Awards у грудні. У цьому сегменті шоу було показано трохи більше історії гри, а також більше центральних ігрових механік. У Viewfinder гравці використовують старі фотографії, щоб заповнити відсутні частини світу, маніпулювати реальністю та вирішувати головоломки..

Реліз Viewfinder заплановано на 18 липня, а безкоштовна демоверсія для PS5 доступна вже зараз.

Hauntii (Moonloop Games)

Hauntii — це стилізована мальована головоломка-пригода, яка ставить гравців у роль привида, який щойно потрапив у потойбічний світ. Гравці повинні подорожувати, щоб знайти зірки по всьому світу, які допоможуть головному герою зібрати докупи залишки своїх минулих життів.

Hauntii має вийти на ПК вже незабаром.

Cart Life (AdHoc Studio)

Cart Life — це високо оцінений симулятор життя від розробника Річарда Гофмайєра. Він отримав гран-прі Seumas McNally на Independent Games Festival 2013 року. Ні, це не помилка. Ця гра була вперше випущена десять років тому, а через рік її раптово вилучили зі Steam. Гофмайєр виклав відкритий код гри, а потім, образно кажучи, зник.

На початку цього року видання Wired розшукало Гофмайєра та дізналося, що він планує повернути Cart Life разом зі студією AdHoc. Day of the Devs знаменує собою перший погляд на нову Cart Life, яка ставить гравців у роль власника «кіоску», який повинен балансувати між проблемами ведення бізнесу та задоволенням своїх потреб і потреб своєї сім’ї.

Шукайте її перевидання в Steam пізніше цього року.

Helskate (Phantom Coast)

Це гра про катання на скейтборді через пекельний підземний світ.

Helskate незабаром вийде на ПК.

Henry Halfhead (Lululu Entertainment)

Henry Halfhead розповідає історію головного героя, допитливої істоти, яка є лише половиною голови. Гра має незабаром з’явитися на ПК.

Cocoon (Geometric Interactive)

Це атмосферна пригода, в якій комаха, що вилупилася з яйця, досліджує унікальні світи. Однак це не паралельні світи. Це радше багаторівневі світи, в які гравці можуть застрибувати і вистрибувати через шлюз у формі кокона.

Cocoon незабаром вийде на ПК.

Ete (Impossible)

Ete (з фран. «літо») — це гра про те, як зробити світ яскравішим. Ідея полягає в тому, що гравці дивляться на світ очима художника і розфарбовують навколишній світ. Чекайте на її вихід на ПК на початку 2024 року.

Indie Megabooth повертається

Команда Indie Megabooth оголосила, що відновлює свою роботу після пандемії COVID-19.

Нагадаємо, що Indie Megabooth — це спеціальна секція на ігрових виставках, метою якої є показ та просування інді-ігор. Починаючи з 2012 року вона з’являлась на більшості великих презентацій. Однак у 2020 році організатори Indie Megabooth вирішили призупинити діяльність на період пандемії COVID-19.

Summerhill (Land & Sea)

Summerhill від творців відомих мобільних хітів Alto’s Adventure та Alto’s Odyssey розповідає історію молодого пастуха та його вірної вівчарки. Summerhill незабаром вийде на ПК.

Eternights (Studio Sai)

Дія Eternights розгортається під час апокаліпсиса, і гравцям належить пережити вторгнення інфікованих людей і світ, що перебуває на межі колапсу.

Eternights виходить на ПК та PlayStation у вересні.

Retro Gadgets (Evil Licorice)

Retro Gadgets — це проста гра про конструювання електронних пристроїв. Гра вже доступна у ранньому доступі в Steam.

Mars First Logistics (Shape Shop)

Mars First Logistics — це фізичний симулятор з відкритим світом, в якому гравцям належить зайнятися кур’єрським бізнесом на Марсі. Mars First Logistics незабаром вийде на ПК.

Saltsea Chronicles (Die Gute Fabrik)

Saltsea Chronicles — це пригодницька гра, дія якої розгортається у світі, охопленому повінню. Незабаром Saltsea Chronicles вийде на ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...