Реклама

😈 Diablo IV: два доповнення вже знаходяться в активній розробці

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: два доповнення вже знаходяться в активній розробці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: два доповнення вже знаходяться в активній розробці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Diablo IV зараз працюють над двома доповненнями для гри.

У новому інтерв’ю Kinda Funny Games генеральний менеджер Diablo IV Род Фергюссон детально розповів про те, чим зараз займається команда Blizzard. Він зазначив, що розробники наполегливо працюють не лише над патчами та сезонами для Diablo IV, але й над двома абсолютно новими доповненнями для нової гри.

Нам доводиться створювати все паралельно. Прямо зараз, коли я сиджу тут, ми збираємося запустити основну гру, ми закінчуємо перший сезон, ми працюємо над другим сезоном, ми працюємо над першим доповненням, ми запускаємо друге доповнення — все це відбувається прямо зараз.

Це забагато роботи для команди розробників гри будь-якого розміру, і Фергюссон каже, що ви повинні будувати речі «стабільно». Керівник Diablo IV каже, що не можна доводити команду до межі, щоб вона впала від повного виснаження одразу після завершення гри, тому що попереду ще багато роботи.

Насправді те, що перераховує Фергюссон, навіть не містить патчі для гри, які становлять значну частину контенту Diablo IV після запуску. Внутрішнім розробникам Blizzard дійсно є над чим працювати.

Говорячи про додаткову роботу, розробники Diablo IV вже випустили один великий патч, що змінює баланс. Це величезний обсяг роботи для гри якої відбувся лише сьогодні, тому ви можете зрозуміти, чому Фергюссон хоче зробити все максимально гладко для своїх розробників.

Нагадаємо, що раніше стали відомі оцінки гри.

Також після останньої бети Diablo IV гравці створили «елітний трофейний клуб».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...