Реклама

🤔 Розробники Star Wars Jedi: Survivor поділилися статистикою гравців

Čytaty latynkoju
🤔 Розробники Star Wars Jedi: Survivor поділилися статистикою гравців
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Розробники Star Wars Jedi: Survivor поділилися статистикою гравців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як і багато студій, команда Respawn почекала кілька тижнів після запуску Star Wars: Jedi Survivor, а потім вирішила поділитися деякою статистикою про те, як гравці грали в цю гру.

Ось перший набір статистичних даних, який показує, мабуть, дві найважливіші характеристики гри: яку бойову стійку використовували гравці та яку комбінацію волосся та бороди вони обрали.

Бачимо, що усі люблять класичну для фільмів по «Зоряним війнам» стійку з одним мечем. Щодо волосся і бороди виникає питання: «А як же малет і вуса?».

У будь-якому випадку, це все, що стосується суперечливої статистики. Решта більш передбачувані, наприклад, найпопулярнішим кольором світлових мечів є білий — не найпоширеніший у франшизі, але завжди добре виглядає у відеоіграх і згідно з історією Кела певною мірою відображає його шлях. Найпопулярнішим вибором складності є середній рівень «Лицар-джедай».

Найцікавішим аспектом статистика є те, що 489 гравців зуміли програти свою дуель найнеочікуванішому босу всієї гри — Ріку Дверному техніку. Припускаю, що ці гравці, або перевіряли телефон, або щось подібне.

Також нагадаємо вам про наш огляд Star Wars Jedi: Survivor.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...