Реклама

🍏 No Man's Sky відсьогодні доступна на Mac

Čytaty latynkoju
🍏 No Man's Sky відсьогодні доступна на Mac
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🍏 No Man's Sky відсьогодні доступна на Mac
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Дослідницький космічний симулятор No Man’s Sky продовжує свою повільну ходу, щоб перевершити Doom за можливістю запуститися на всіх мислимих електронних пристроях, відомих людині. Відсьогодні, 1 червня, гра доступна для користувачів Mac.

No Man’s Sky для комп’ютерів Apple була анонсована трохи менш як рік тому під час виступу Apple на WWDC 2022, де вона зайняла центральне місце в ролі своєрідного плаката для нового програмного інтерфейсу Metal 3 від технологічного гіганта. Тоді очікувалося, що він буде випущений до кінця року (як і версія для iPad), але в кінцевому підсумку це сталося в 2023 році.

І ось, через рік і один амбітний реліз на Switch, Hello Games підтвердила, що No Man’s Sky виходить для комп’ютерів Mac вже сьогодні, «побудована з нуля з новим конвеєром рендерингу, щоб повністю використати переваги Metal і Apple Silicon».

Зокрема, No Man’s Sky сумісна з будь-яким Mac, що використовує Apple Silicon, включаючи Mac mini, Mac Studio, MacBook Air і MacBook Pro, а також Mac на базі Intel з процесором Core i5, щонайменше 8 ГБ оперативної пам’яті, відеокартою Radeon Pro 570X 4 ГБ і 20 ГБ пам’яті.

Hello Games повідомляє, що No Man’s Sky для Mac включатиме всі оновлення контенту, випущені за останні сім років (очікується, що всі майбутні оновлення будуть виходити одночасно з іншими платформами), а також матиме кросплатформу для Xbox, PlayStation, ПК та VR.

Гра буде доступна в Steam від сьогодні (користувачі Steam, які вже мають версію для ПК, можуть завантажити версію для Mac безкоштовно), а також «незабаром» з’явиться в Mac App Store.

Хоча сьогоднішня новина не містить жодної інформації про раніше анонсований реліз No Man’s Sky для iPad, Hello Games повідомляє, що гравці, які сподіваються почути більше про наступне оновлення контенту космічного симулятора з процедурною генерацією, можуть очікувати подальших подробиць «незабаром».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...