Реклама

🔦 Alan Wake 2 уже «на фінальній стадії виробництва» та інші новини Remedy

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake 2 уже «на фінальній стадії виробництва» та інші новини Remedy
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake 2 уже «на фінальній стадії виробництва» та інші новини Remedy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Remedy заявляє, що Alan Wake 2 уже наближається до фінішної прямої у своєму виробництві.

У своєму оновленні для інвесторів генеральний директор Remedy Теро Віртала заявив, що студія знаходиться на «останньому важливому етапі повного виробництва, щоб підготувати гру до запуску в кінці цього року».

Довгоочікуване продовження Alan Wake поки що має лише розпливчасте вікно релізу у 2023 році. Проте, схоже, що студія готується до того, щоб найближчим часом поділитися чимось більш конкретним.

Проєкт повністю укомплектований, але ми зможемо почати поступово зменшувати розмір команди в міру наближення до запуску. Ці вивільнені розробники зроблять свій внесок в інші наші ігрові проєкти, які зараз знаходяться на наступних етапах розробки.

Теро Віртала

Серед «інших ігрових проєктів», про які згадав Віртала, є Control 2, яка була офіційно анонсована ще в листопаді. Віртала сказав, що сиквел «добре прогресував» і в січні перейшов на стадію підтвердження концепції.

Він також заявив, що кооперативний спін-офф Control «продовжив свій стабільний прогрес на стадії затвердження концепції». Ще Віртала поділився тим, що студія «знайти нові способи використання наявних активів і локацій зі світу оригінальної Control».

Remedy також надала оновлену інформацію про ремейки Max Payne 1 і 2. Віртала підтвердив, що обидві гри вступають у фазу підтвердження концепції разом з Control 2, і що «команда розробників ефективно працювала над тим, щоб довести ключові елементи Max Payne і зробити гру у високій якості для сучасних консолей і ПК». Віртала додав, що команда розробників ремейків буде поступово розширюватися протягом року.

Нарешті, є ще безкоштовна кооперативна гра Remedy, Codename Vanguard, яка, як ви вже здогадалися, також перебуває на стадії підтвердження концепції. За словами Віртали, деякі «ключові співробітники», найняті наприкінці минулого року, допомогли додати «імпульсу» проєкту, «але ще багато чого треба зробити».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...