Реклама

😈 Diablo IV: дивіться новий сюжетний трейлер

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: дивіться новий сюжетний трейлер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: дивіться новий сюжетний трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Blizzard випустила ще один релізний трейлер своєї довгоочікуваної рольової гри Diablo IV, який цього разу зосереджено на сюжеті.

Після виходу релізного геймплейного (мабуть, одного релізного трейлера для цієї гри було замало), сьогодні ми отримали ще один, повністю кінематографічний трейлер, який створює основу для розповіді про сюжет гри.

Нагадаємо, що події Diablo IV починаються через 50 років після DLC Reaper of Souls для Diablo III, під час яких половина населення Санктуарію (царства смертних між небесами і пеклом) була вбита архангелом смерті Малтаелем. Первісні творці Санктуарію, ангел Інаріус та демон Ліліт, повернулися, і це не дуже добре для людства.

Blizzard стверджує, що «історія між Ліліт та Інаріусом є найпохмурішою з усіх, які ми коли-небудь розповідали в іграх Diablo».

Ми можемо поглянути на початок конфлікту між ангелами та демонами, який виглядає епічно, що, мабуть, саме те, що ви очікуєте від гри Diablo.

Diablo IV виходить на ПК, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 та PlayStation 4 уже 6 червня, а ранній доступ для тих хто оформив попереднє замовлення відкриється 1 червня.

Раніше у Blizzard повідомили, що «впевнені» у плавному запуску Diablo IV після бета-тесту.

Також напередодні Blizzard випустила відео, яке розповідає про лор серії — що відбувалося у попередніх іграх, а також про складні відносини демониці Ліліт та ангела Інаріуса.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...