Реклама

😈 Diablo IV: перед запуском розробники підготували відео з лором гри

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: перед запуском розробники підготували відео з лором гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: перед запуском розробники підготували відео з лором гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як і будь-яка довготривала серія рольових ігор, Diablo повна імен та термінів. Якщо Diablo IV стане вашим першим знайомством з серією (або вам потрібно освіжити знання), Blizzard випустила нове відео, в якому розробники розповідають вам історію, використовуючи трохи контексту з витоків серії та кінця Diablo III.

Почнемо з того, що події Diablo IV починаються через 50 років після DLC Reaper of Souls для Diablo III, під час яких половина населення Санктуарію (царства смертних між небесами і пеклом) була вбита архангелом смерті Малтаелем. Первісні творці Санктуарію, ангел Інаріус та демон Ліліт, повернулися, і це не дуже добре для людства.

Інаріус та Ліліт

Старший менеджер з лор-менеджменту Blizzard, наративний дизайнер і письменники продовжують пояснювати такі основоположні події, як створення Санктуарію та походження Ордену Горадримів, який мав захищати Санктуарій від зовнішніх сил.

Blizzard стверджує, що «історія між Ліліт та Інаріусом є найпохмурішою з усіх, які ми коли-небудь розповідали в іграх Diablo». «Мама» і «тато» повернулися, і вони все ще не дійшли згоди щодо того, як поводитися з дітьми.

Офіційний запуск Diablo IV відбудеться 6 червня, а ранній доступ для гравців, які оформили попереднє замовлення, розпочнеться 1 червня.

Тобто у нас ще є достатньо часу для того, щоб зануритися в заплутану історію Інаріуса та Ліліт, якщо ви хочете дізнатися більше. Також сьогодні Blizzard розпочала відеосерію — читання історії Книги Лората, починаючи з «Епізоду 1: Створення» (Episode 1: Creation).

Раніше у Blizzard повідомили, що «впевнені» у плавному запуску Diablo IV після бета-тесту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...