Реклама

🥵 Нова Bioshock знаходиться у «виробничому пеклі»

Čytaty latynkoju
🥵 Нова Bioshock знаходиться у «виробничому пеклі»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥵 Нова Bioshock знаходиться у «виробничому пеклі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Довгоочікуване продовження франшизи BioShock, як повідомляється, перебуває у виробничому пеклі.

Згідно з новим витоком від Oops Leaks, BioShock 4 затримується через те, що студія стикається з різними проблемами, посилаючись на такі причини, як перезавантаження розробки гри вчетверте минулого року, проблеми з керівництвом і передбачувану невпевненість у фінансовому успіху, та ін.

Витік вказує не те, що на цю мить BioShock 4 може застрягти у виробничому пеклі, якщо ці проблеми не будуть вирішені. Вони також передбачили, що якщо 2K Games і Cloud Chamber не анонсують гру цього літа, то шанси на її вихід у 2025 році, як планувалося раніше, будуть «нульовими».

Розробник Cloud Chamber та видавець 2K Games не розголошують сюжет гри та дату її виходу, залишаючи гравцям лише чутки про те, чого очікувати від BioShock 4.

Згідно з різними джерелами, BioShock 4 — це гра з відкритим світом, дія якої розгортатиметься у місті Бореаліс, розташованому в Антарктиці. Досі немає підтвердження, чи відбуватиметься дія четвертої частини в тій самій часовій лінії, що й у перших трьох іграх серії BioShock.

Окрім можливих деталей ігрового процесу BioShock 4, ходило багато чуток про те, що команда сценаристів, очолювана колишньою сценаристкою Far Cry 5 Ліз Олбл (Liz Albl), нібито переписувала сценарій кілька разів.

Однак все-таки BioShock 4 знаходиться в розробці.

Також напередодні Sony анонсувала вихід Mortal Kombat 1 та показала кінематографічний трейлер гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...