Реклама

😏 GTA 6: аналітики вважають, що гра буде в 2024

Čytaty latynkoju
😏 GTA 6: аналітики вважають, що гра буде в 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 GTA 6: аналітики вважають, що гра буде в 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні Take-Two Interactive уклала угоду про купівлю компанії з мобільних ігор Zynga за 12,7 мільярда доларів. Згодом було оприлюднено прес-реліз у якому була зазначено:

Заглядаючи наперед, ми очікуємо, що об’єднана компанія забезпечить 14% річного зростання… протягом трьох фінансових років Take-Two з 2021 по 2024

Прес-реліз Take-Two

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Як зазначає аналітик з інвестиційно-банківської фірми Jefferies, якого цитує Стівен Тотіло з Axios, є лише кілька тайтлів, які можуть запевнити керівництво у тому, що буде такий відчутний приріст і, що є імовірність того, що один із проєктів Rockstar буде випущений до 2024 року.

Також Даг Кройц з Cowen вважає, що це вказує на ймовірний запуск GTA 6 у 2024 фінансовому році.

Однак оптимізм у цьому випадку навряд чи обґрунтований, що й доводить журналіст та інсайдер Том Хендерсон. Зазначаючи, що попередні великі проєкти Rockstar, приносили компанії набагато більші прибутки.

Додамо, що ще у 2020 році у фінансових звітах Take-Two було зазначено, що витрати на маркетинг подвояться у 2024 році, що тоді було інтерпретовано, як те саме вікно для випуску для GTA 6. Однак представник видавця спростував це, сказавши, що ця цифра представляє маркетингові зобов’язання перед сторонніми компаніями, а не внутрішніми студіями, такими як Rockstar.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...