Реклама

🦇 Розробники «кидають» Vampire The Masquerade: Bloodhunt лише через рік після запуску

Čytaty latynkoju
Sharkmob
🦇 Розробники «кидають» Vampire The Masquerade: Bloodhunt лише через рік після запуску
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦇 Розробники «кидають» Vampire The Masquerade: Bloodhunt лише через рік після запуску
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Всього через 12 місяців після запуску розробник Sharkmob «відхрестився» від Vampire The Masquerade: Bloodhunt. Гра у жанрі Battle Royale не досягнула «необхідної критичної маси», щоб розробник продовжив її підтримувати.

У блозі Sharkmob зазначено, що студія не планує надалі розвивати Bloodhunt, навіть попри «дивовижну та дуже зацікавлену спільноту».

Sharkmob планує залишити сервери робочими, а також зробити останнє оновлення. Також з 26 вересня в грі закриють донат та переведуть вартість усієї «косметики» на ігрову валюту. 

Ми так само засмучені, як і ви, що розробка Bloodhunt завершилася. Це було важке рішення, і ми беремо цей досвід із собою в розробку наступних ігор.

Sharkmob, розробник Vampire The Masquerade: Bloodhunt.

Bloodhunt — це королівська битва у всесвіті Vampire The Masquerade. Гру анонсували наприкінці 2020 року й після обмеженого раннього доступу вже повноцінно запустили на PlayStation та ПК у квітні 2022. 

Останнім часом іграм про вампірів не щастить. Раніше ми розповідали, що керівник Xbox Філ Спенсер прокоментував негативну реакцію на Redfall.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...