Реклама

🎮 Valve оголосила дату наступного фестивалю демо-ігор Steam Next Fest

Čytaty latynkoju
🎮 Valve оголосила дату наступного фестивалю демо-ігор Steam Next Fest
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Valve оголосила дату наступного фестивалю демо-ігор Steam Next Fest
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Valve повідомила, що черговий «Фестиваль новинок Steam» (Steam Next Fest) пройде 19-26 червня. Фестиваль цікавий тим, що дає змогу безплатно пограти у сотні демо-версій майбутніх ігор.

Загалом, на Steam Next Fest у 2022 році представили сотні інді-ігор, подібне має статись і цього разу. Окрім можливості пограти, геймери навіть зможуть поспілкуватися з самими розробниками.

Варто зазначити, що демонстраційні версії, представлені в рамках заходу, потім приберуть з магазину. З цікавого — на фестивалі, ймовірно, можна буде спробувати майбутню Haunted Chocolatier від автора Stardew Valley. Наразі немає повного переліку ігор, які потраплять на цей «Фестиваль новинок Steam».

Зараз у Steam проходить Sports Fest, який триватиме до 22 травня. На цьому фестивалі присутні майже усі спортивні симулятори.

Раніше ми розповідали, що у Steam рік тому пройшов фестиваль українських ігор, ймовірно, до Дня Незалежності України 22 серпня. Також у цьому році магазин оновив власний рекорд — одночасна кількість гравців у Steam сягнула 10 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...