Реклама

💙 У Steam розпочався фестиваль українських ігор, який (поки?) ігнорує Valve

Čytaty latynkoju
💙 У Steam розпочався фестиваль українських ігор, який (поки?) ігнорує Valve
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💙 У Steam розпочався фестиваль українських ігор, який (поки?) ігнорує Valve
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Спеціальна лендінг-сторінка фестивалю, оформлена у жовто-блакитних кольорах і вишивці, з’явилася у магазині Steam 22 серпня, ймовірно до Дня Незалежності.

На сторінці можна побачити багато ігор від українських розробників зі знижками. Так, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter коштує всього 99₴ (знижка 80%), «Козаки 3» — 119₴, а стратегія «Острів» — 296₴. В каталозі також представлені сотні інших чудових ігор з чудовими знижками.

Організатори фестивалю — ті ж самі, що організують фестиваль Indie Cup, шоукейс незалежних ігор у Німеччині та Східній Європі.

Та всю подію, тим не менш, дещо затьмарює повний її ігнор з боку компанії Valve. Зазвичай подібні великі розпродажі отримують принаймні згадку на головній сторінці Steam, однак у цьому випадку, якщо ви не знаєте про подію і не маєте прямого посилання на лендінг-сторінку, з головної ви ніяк її не знайдете. Не кажучи вже про красиве брендування.

Ймовірно, Valve побоюється втратити велику російську аудиторію, але ми можемо допомогти компанії розставити правильні приорітети. Наприклад, можна тегати офіційний аккаунт Steam у твіттері з питанням, чому фестиваль українських ігор неможливо знайти з головної сторінки. Також варто написати запит до підтримки Steam з тим же питанням. Чим більше буде запитів, тим краще у Valve зрозуміють актуальність проблеми.

Зі свого боку ми напишемо також офіційний запит до пресслужби Valve і проінформуємо вас про результати (або їхню відсутність).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...