Реклама

💍 Amazon створює MMO по всесвіту «Володаря перснів». Знову

Čytaty latynkoju
💍 Amazon створює MMO по всесвіту «Володаря перснів». Знову
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💍 Amazon створює MMO по всесвіту «Володаря перснів». Знову
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Amazon зробить ще одну спробу створити багатокористувацьку гру за мотивами «Володаря перснів». Сьогодні компанія оголосила, що співпрацює з Embracer Group, медіакомпанією, яка володіє правами інтелектуальної власності на «Володаря перснів» і «Гобіта», над новою MMO з відкритим світом. Події гри мають розгортатися у «світі, що розвивається постійно (a persistent world), розташованому в Середзем’ї».

Розробкою займатиметься студія Amazon’s Orange County, та сама команда, яка створила MMO New World, що вийшла у 2021 році. Гра описується як така, що перебуває «на ранніх стадіях виробництва», без жодних подробиць щодо дати релізу. За даними Amazon, вона вийде на ПК і консолях.

Це буде друга спроба компанії створити MMO за мотивами «Володаря перснів». Перша була анонсована у 2019 році і скасована через два роки. І хоча Amazon також має дуже дорогу серію «Персні влади» на Prime Video, компанія заявляє, що серіал «не пов’язаний з цією майбутньою MMO-грою, яка розробляється разом з Amazon Games».

Бачимо, що Amazon продовжує просуватись на ринок відеоігор, особливо коли справа доходить до видання. Окрім розробки New World, компанія також видала гру Lost Ark у стилі Diablo від Smilegate і співпрацює з Bandai Namco над майбутнім онлайн-світом Blue Protocol.

Також минулого року Amazon оголосила про угоду з Crystal Dynamics щодо видання наступної гри Tomb Raider.

Напередодні також стало відомо, що завершення зйомок другого сезону «Перснів влади» пройде без сценаристів.

Раніше вчені назвали новий рід метеликів на честь лиходія з «Володаря перснів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...