Реклама

🤔 Завершення зйомок другого сезону «Перснів влади» пройде без сценаристів

Čytaty latynkoju
🤔 Завершення зйомок другого сезону «Перснів влади» пройде без сценаристів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Завершення зйомок другого сезону «Перснів влади» пройде без сценаристів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Зйомки другого сезону «Володар перснів: Персні влади» завершаться без шоураннерів Джей Ді Пейна і Патріка Маккея. Причиною цьому є страйк, який розпочала Гільдія письменників Америки (WGA). Про це повідомляє портал Variety.

За даними джерел видання, до завершення зйомок фентезі залишилося всього 19 днів, і Пейн і Маккей заздалегідь спланували свою можливу відсутність на знімальному майданчику разом з продюсерською командою шоу.

Правила страйку WGA означають, що сценаристам заборонено виконувати будь-які обов’язки, пов’язані з написанням сценаріїв, включаючи прийняття творчих рішень на знімальному майданчику. За відсутності Пейна і МакКея виробництвом керуватимуть виконавчі продюсери, які не мають відношення до написання сценаріїв, а також режисери.

Для зйомок другого сезону «Перснів влади» виробництво переїхало з Нової Зеландії до Великої Британії, і Variety зазначає, що новий сезон має «розмах на рівні художнього фільму».

До того ж шоу від Prime Video це не єдиний серіал, зйомки якого тривають під час страйку. Другий сезон «Дому дракона» також продовжують знімати, а над другим сезоном «Андора» працюють у Великій Британії. Обидва серіали вже мають готові сценарії, але страйк означає, що на знімальному майданчику їх не переписуватимуть.

Наразі дата прем’єри другого сезону «Перснів влади» ще невідома, однак, як бачимо, шоу уже на завершальній стадії знімального процесу.

Нагадаємо, що напередодні Amazon Prime Video став найпопулярнішим відеостримінговим сервісом у США обігнавши Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...