Реклама

👹 Diablo IV: навіть провідний розробник ледве переміг Ашаву

Čytaty latynkoju
👹 Diablo IV: навіть провідний розробник ледве переміг Ашаву
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👹 Diablo IV: навіть провідний розробник ледве переміг Ашаву
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Навіть генеральному менеджеру Diablo IV довелося серйозно постаратися, щоб перемогти світового боса у нещодавній відкритій бета-версії.

На цих вихідних відбулося відкрите бета-тестування Diablo 4, яке стало останньою можливістю для гравців випробувати гру від Blizzard до її запуску наступного місяця. Виявляється, генеральний менеджер Diablo IV Род Фергюссон також спробував перемогти Ашаву, світового боса, в бета-версії гри.

Фергюссон неодноразово кидався на Ашаву. У грі він використовував Друїда, поки врешті-решт не здобув перемогу на п’ятий раз.

Бачимо, що Ашава серйозний бос у Diablo IV. Навіть якщо лише у фазі відкритого бета-тестування людині відповідальній за розробку Diablo IV довелося отримати таку ж запеклу битву, як і кожному іншому гравцеві.

Відповіді на твіт Фергюссона повні гравців, які вітають генерального менеджера Diablo IV з його досягненням. Є навіть повідомлення про те, як вони змогли вбити Ашаву, а один відважний гравець навіть похвалився, що вбив світового боса менш ніж за п’ять хвилин.

Ашава вже встиг зажити недоброї слави серед гравців Diablo IV. На початку цього року в березні, коли гра вперше вийшла у відкрите бета-тестування, статистика Blizzard показала, що на кожного гравця, який вбивав Ашаву, бос вбивав приблизно 94 гравці у відповідь — абсолютно жорстоке співвідношення, до якого Фергюссон тепер також долучився.

Ми у редакції також зіграли у бету.

Висновок — ми уже готуємося робити попереднє замовлення. Нижче можете побачити кілька наших скрінів, які ми зробили на початку. Чому далі не робили? Нас поглинув Санктуарій.

Реліз Diablo IV відбудеться уже 6 червня, для ПК, PS5, PS4, Xbox Series X/S та Xbox One.

Також напередодні розробники розповіли про сезони в Diablo IV та інші деталі гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...