Реклама

😃 Valve «в захваті» від запуску конкурента Steam Deck

Čytaty latynkoju
😃 Valve «в захваті» від запуску конкурента Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😃 Valve «в захваті» від запуску конкурента Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора ввечері відбулася велика презентація ASUS ROG Ally, на якій була оголошена інформація про характеристики, ціни та дату виходу консолі. На фоні цього у Valve вирішили не приховувати своєї радості.

Офіційний Twitter Steam Deck привітав ASUS з презентацією своєї портативки та відзначив:

Ми в захваті бачити, як екосистема портативних ПК продовжує розвиватися, а гравці отримують більше можливостей грати в свої ігри на ходу.

Хоча Asus ROG Ally чітко позиціюється як прямий конкурент Steam Deck, він є дещо більш преміальним продуктом, з більш потужною начинкою та вищою ціною. Для порівняння, найдешевша Steam Deck коштує $399, а найдорожча версія – $649, тобто це на $50 дешевше від Ally. Проте заплативши ці додаткові кошти ви отримаєте дешевшу версію консолі ASUS, але потужнішу за максимальну комплектацію портативки Valve.

Навряд ми дізнаємося, як Valve, не кажучи вже про її інвесторів, насправді ставляться до першого великого конкурента Steam Deck, приємно бачити таку спортивну поведінку від однієї з найбільших компаній в індустрії.

Якщо ви хочете отримати більш детальну інформацію про Asus ROG Ally, то можете ознайомитися з нашим матеріалом. Там ви знайдете повну інформацію про технічні характеристики, дизайн та функції консолі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...