Реклама

🪐 World of Tanks отримав новий режим битв на Марсі: бліц-інтерв'ю з розробниками

Čytaty latynkoju
Wargaming
🪐 World of Tanks отримав новий режим битв на Марсі: бліц-інтерв'ю з розробниками
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🪐 World of Tanks отримав новий режим битв на Марсі: бліц-інтерв'ю з розробниками
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники World of Tanks додали у гру новий режим — марсіанську битву в режимі «кожен за себе». Тимчасова ігрова подія, яка буде доступна з 11 по 25 травня. 

Над новим режимом працювала й команда українських розробників, які разом з колегами створили нову для World of Tanks атмосферу марсіанських боїв. Крім геймплейних оновлень, подія отримала спеціальний саундтрек, що був записаний саме до нових космічних пригод. Проходячи битви в режимі, гравці матимуть можливість отримати дні преміум-акаунту, бони, нове обладнання та безліч нових елементів кастомізації з теми Марсу. 

Нова ігрова подія, як World of Tanks в цілому, має українську локалізацію.

Ми прагнемо створювати нові, незвичні режими й події для World of Tanks, які розважають наших гравців і дають можливість спробувати щось нове. Нам самим подобається наукова фантастика, мрії про космічні відкриття й героїв, тому ми намагались органічно розкрити її навіть у грі про бойову техніку XX століття.

Олександра Легенченко, Senior Game Designer у Wargaming та головна дизайнерка космічної події.

Редакція Na chasi звернулась до Wargaming, щоб дізнатись більше подробиць про новий режим та майбутні плани студії. 

Чого очікувати гравцям від нового режиму у World of Tanks?

Нова ігрова подія досить відчутно відрізняється від звичайного геймплею World of Tanks. Замість танків тут марсіанські ровери, у них немає запасу міцності або модулів, які можна пошкодити, а кожен гравець на «червоній планеті» сам за себе – бій командами залишився на Землі. Ба більше, після знищення марсоходу, гравець знову повертається до бою.

Вся марсіанська сутичка відбувається на поверхні Марсу з його кратерами, басейнами з кислотою і гравітацією, яка впливає на рух марсоходів. Задача переможця – отримати найбільше очок за сканування таємничого інопланетного об’єкта або знищення суперників. А це можна робити, зіштовхуючи їх з обривів та у ті самі басейни з кислотою.

Здобути перевагу у бою гравцям допоможуть посилювачі, які вони можуть підбирати на мапі. Це і захисний щит, і прискорення, і прискорена перезарядка імпульсної гармати, і навіть портативна чорна діра, яку водій марсоходу може викликати в будь-якому місці на мапі, щоб ускладнити рух супротивників.

 

Над чим саме працювали українці у новому режимі?

Над ігровою подією працювала ціла команда, серед якої декілька досвідчених українців. Вони працювали над ігровим дизайном всього івенту, його програмуванням, UX-частиною та дизайном загалом. На перших етапах розробки космічної події також були залучені художники з київської студії Wargaming – вони створювали концепти івенту. 

Що надихнуло вас на режим боїв саме на марсоходах? Чи органічно будуть виглядати футуристичні транспортні засоби у грі про військову техніку XX століття?

Ми хочемо збагатити геймплей World of Tanks і періодично створюємо нові ігрові події та режими, які відрізняються від звичайних боїв на танках. Раніше ми вже створювали фановий режим гри на Місяці, тому космос для нас не є незвіданою територією. Той режим отримав позитивні відгуки від гравців, тому ми вирішили розвинути деякі ідеї та використати їх у новому івенті, приділивши увагу цього разу темі Марсу.

Серед нашої аудиторії є гравці, які більше полюбляють незвичайні режими у World of Tanks, чи, наприклад, ті, які не пропускають жодного фанового івенту. Тому наша мета – робити цікаві оновлення, які дозволять отримати задоволення всім нашим гравцям.

Які нові режими або оновлення варто очікувати у грі найближчим часом?

З основних оновлень –  це новий сезон режиму Лінія фронту, продовження «Останнього Waffentragger», повернення події «Сталевий мисливець» та нова гілка британських колісних танків, що з’являться в цьому році. Також очікуйте завершення історії містичного «Мирного-13», над яким активно працює київська команда World of Tanks.

Загалом, сьогодні в роботі чимало оновлень, які поодинці можуть здатися незначними, але впливають на ігровий процес, і на які очікують наші гравці.

Студія Wargaming розробила такі ігри як World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz. Раніше стало відомо, що студія пішла з рф та Білорусії. Крім того, у World of Tanks Blitz додали повну українську локалізацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...