Реклама

👏🏻 У World of Tanks Blitz додали повну українську локалізацію 

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
👏🏻 У World of Tanks Blitz додали повну українську локалізацію 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👏🏻 У World of Tanks Blitz додали повну українську локалізацію 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У World of Tanks Blitz вийшло оновлення 9.7, яке додало до гри повну українську локалізацію. Відсьогодні гравці можуть змінити мову в налаштуваннях й обрати українську — локалізацію зробили не тільки для текстів, а й для озвучки екіпажу.

Крім того, офіційний ігровий портал з новинами World of Tanks Blitz теж отримав українську версію, а служба підтримка гравців доступна українською з минулого року.

Українська локалізація має близько 100 тисяч слів тільки в ігровому клієнті. Ця кількість збільшуватиметься з оновленнями гри — кожен апдейт має в середньому 3000 слів для перекладу.

Українська мова доступна після оновлення гри до версії 9.7 на усіх платформах, де присутня World of Tanks Blitz – від iOS та Android до Nintendo Switch.

Скриншоти української локалізації у World of Tanks Blitz:

На сам процес додавання української пішло близько 200 годин лише у локалізаторів, а над появою нової мови в грі працювали понад 20 людей.

Українські гравці World of Tanks Blitz – дуже важлива для нас спільнота. Україна входить до ТОП-5 країн за завантаженнями гри за весь час, а український гравець – в трійці найактивніших за кількістю боїв. Ми старанно працювали над локалізацією і раді, що нарешті українська мова доступна мільйонам наших гравців!

Тейн Лайман , генеральний менеджер студії MS-1

Окрім української локалізації, в оновленні 9.7 з’явились китайські легкі танки з новою механікою, перероблена мапа «Міддлбург», а також покращені моделі вже знайомих машин, серед яких FV4005 і Rhm.-B. WT. Крім того, в рамках оновлення пройдуть події Carnevale di Blitz з американською ПТ-САУ Super Hellcat в якості нагороди та «Рейтинговий спринт» з цінними внутрішньоігровими призами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...