Реклама

👂 Чутки: Sony та Konami підписали угоду про ексклюзивність кількох ігор для PS

Čytaty latynkoju
👂 Чутки: Sony та Konami підписали угоду про ексклюзивність кількох ігор для PS
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👂 Чутки: Sony та Konami підписали угоду про ексклюзивність кількох ігор для PS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька найбільших у світі франшиз відеоігор та їхні розробники є синонімами бренду PlayStation, навіть якщо технічно вони не належать компанії Sony. У цьому списку Konami не є винятком.

В останні роки Konami та інші ветерани ігрової індустрії відкрили свої двері, випустивши деякі зі своїх найбільших ігор на інших платформах. Проте нещодавня інформація свідчить про те, що Sony та Konami повертаються до того, що раніше працювало добре для обох компаній.

За словами Джеза Кордена з Windows Central, він «чув», що Sony та Konami, ймовірно, уклали ексклюзивну угоду на Silent Hill, Metal Gear і, можливо, навіть на нову Castlevania.

Silent Hill, Metal Gear і Castlevania – три найбільші франшизи Konami, і більшість з них, за винятком Castlevania, були створені на PlayStation.

Щодо Silent Hill, то вона була здебільшого ексклюзивом для платформи PlayStation, за винятком, останньої трійки ігор від Konami — Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain та Metal Gear Survive.

Konami йде ва-банк на відродження Silent Hill, на чолі з ексклюзивом для PS5 Silent Hill 2 Remake та фільмом за мотивами цієї гри. Таким чином, для компанії було б логічним зробити те ж саме з Metal Gear та Castlevania.

Останніми роками Konami здебільшого мовчала, а її найбільший реліз, eFootball, провалився майже одразу після виходу гри. Однак це не завадило фанатам вимагати нових частин Metal Gear та Castlevania. Особливо останньої після успішної аніме-адаптації на Netflix.

Зважаючи на чутки про презентацію PlayStation, яка вже не за горами, це може бути лише питанням часу, коли Konami оголосить про своє повернення в ігровий світ.

Напередодні голова ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер дав інтерв’ю у якому зокрема пожалівся на конкурентів, які укладають ексклюзивні угоди і одночасно заважають такому ж процесу для Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...