Реклама

🙄 EA напередодні релізу Star Wars Jedi: Survivor обіцяє «тижні» доопрацювань гри

Čytaty latynkoju
🙄 EA напередодні релізу Star Wars Jedi: Survivor обіцяє «тижні» доопрацювань гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙄 EA напередодні релізу Star Wars Jedi: Survivor обіцяє «тижні» доопрацювань гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У EA вирішили наперед пообіцяти, або ж, можливо, попередити, що Star Wars Jedi: Survivor чекає на кілька патчів протягом наступних тижнів, які покращать продуктивність гри та виправлять помилки.

Наш перший патч з'явиться в день запуску на всіх платформах. Протягом наступних тижнів ми додамо патчі, які виправлять помилки, покращать продуктивність, (і) додадуть більше можливостей для доступу. Слідкуйте за оновленнями!

EA Star Wars

У рецензіях, які з’явилися вчора ввечері, відзначилася низка проблем, як на консолях, так і особливо на ПК. До прикладу портал PC Gamer виявив, що продуктивність на цій версії в деяких місцях просто «неприйнятна», з двозначним падінням частоти кадрів через довантаження текстур.

Варто зазначити, що рецензенти Jedi: Survivor грали без обіцяного EA патчу першого дня, і цілком можливо, що деякі з цих проблем можуть бути вирішені до того часу, як ви почнете грати у цю гру завтра.

Але це стандартна практика для оглядів ігор, і той факт, що Jedi: Survivor – попри всі її очевидно чудові якості — зазнає більше критики, ніж більшість ігор на етапі до релізу, через проблеми з продуктивністю, викликає занепокоєння.

У твіті EA немає прямої відповіді на цю критику, але важко сприймати обіцянку «тижнів післярелізних патчів» як щось інше, окрім як намагання зіграти наввипередки у питанні розв’язання проблем з продуктивністю гри.

Будемо сподіватися, що гра працюватиме пристойно під час запуску, і ці патчі зможуть зробити деякі значні покращення дуже швидко.

Раніше ми також повідомляли про те, які графічні режими будуть доступні на консолях для Star Wars Jedi: Survivor.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...