Реклама

🎮 З'явилися перші оцінки Star Wars Jedi: Survivor

Čytaty latynkoju
🎮 З'явилися перші оцінки Star Wars Jedi: Survivor
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 З'явилися перші оцінки Star Wars Jedi: Survivor
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні ми повідомляли, що сьогодні знімуть ембарго на публікацію перших оглядів Star Wars Jedi: Survivor й ось ми уже маємо перші оцінки гри.

Нагадаємо, що у центрі історії продовження Fallen Order знову опиниться джедай Кел Кестіс, якому доведеться зіткнутися на своєму шляху з новими викликами й небезпеками.

Розробники обіцяли розширити бойову систему та додати нові стилі бою та додаткові навички Сили, а також затизерили для фанатів можливість відвідати Корусант — планету відому з трилогії приквелів та яка є політичним центром Галактики у всесвіті «Зоряних війн». Все це ми уже зможемо протестувати менш ніж за два дні, а поки маємо перші оцінки від критиків.

Так, на сайті Metacritic гра отримала оцінки для версій гри на PS 5  та ПК — 86 та 83 відповідно. Для Xbox Series X/S оцінки на даному ресурсі з’являться пізніше.

На іншому ж порталі, а саме Opencritic Star Wars Jedi: Survivor отримала 86 балів. Тут оцінки не розділяються в залежності від платформи.

Також ось декотрі відгуки від оглядачів:

Jedi: Survivor - це еталон того, як можуть виглядати нові історії про «Зоряні війни»

Алі Джонс, GamesRadar+

Star Wars Jedi: Survivor покращує геймплей і сюжет своєї попередниці, створюючи захопливу історію про джедая, який бореться з моральними проблемами.

Джордан Рамі, GameSpot

Якщо Respawn випустить третю гру на кшталт Star Wars Jedi: Survivor і Fallen Order, це буде найкраща трилогія «Зоряних воєн» за останні 30 років, без сумніву.

Ден Стейплтон, IGN

Також нагадаємо, що вчора стало відомо, що гра на консолях Xbox Series S отримає лише один графічний режим. У своїй відповіді EA назвали його — «стандартний», що саме це означає дізнаємося лише згодом.

Для консолей PS 5 та Xbox Series X вони уточнили, що гра працюватиме у двох режимах:

«Якість» — 4К та 30 FPS

«Продуктивність» — 60 FPS, без уточнення роздільної здатності

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...