Реклама

🤑 48-річна мати випадково увірвалась на турнір по «Candy Crush» та має усі шанси виграти приз у розмірі $250 000

Čytaty latynkoju
🤑 48-річна мати випадково увірвалась на турнір по «Candy Crush» та має усі шанси виграти приз у розмірі $250 000
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 48-річна мати випадково увірвалась на турнір по «Candy Crush» та має усі шанси виграти приз у розмірі $250 000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно жінці вдалося дійти до півфіналу офіційного турніру Candy Crush Saga, навіть не підозрюючи про це. Тепер вона може отримати приз у розмірі $250 000, якщо продовжить свій успішно виступ на змаганнях Candy Crush.

Наразі жінка зуміла дійти до півфіналу турніру All Starts Tournament, навіть не підозрюючи про це. Цю непередбачувану учасницю звати Ерін Роден, вона 48-річна мати, яка живе в Колумбусі, штат Огайо, і працює в сімейному бізнесі.

12 квітня її син Ксан написав про неї у Твіттері, що на той час вона була номером один у своєму регіоні, хоча ніколи не знала, що змагається з іншими.

Згідно з інтерв’ю Ерін, яке вона дала Kotaku, кілька років тому вона грала у багато змагальних ігор, оскільки їй подобався приплив адреналіну від перемоги. Однак це перетворило її на надто «змагальну» людину, тож вона вирішила відмовитися від більшості ігор.

За іронією долі, саме Candy Crush допомогла їй продовжувати грати, оскільки це була переважно однокористувацька гра, яка не передбачала жодних змагань. Те що Ерін так добре грає в турнірі, стало для неї несподіванкою, оскільки вона навіть не знала, що брала в ньому участь. Тепер, якщо їй вдасться дійти до фіналу, вона разом з іншими дев’ятьма учасниками поїде до Великої Британії, щоб поборотися за головний приз 25 травня.

Нагадаємо, що Candy Crush – це, мабуть, найуспішніша гра на мобільному ринку за всю історію. Завдяки простому і захопливому ігроладу вона стала синонімом мобільних ігор. Після більш ніж десяти років існування Candy Crush вдалося утримувати понад 250 мільйонів користувачів щомісяця. Франшиза настільки велика, що незабаром може навіть бути офіційно випущена на Xbox, що може ще більше розширити її ринок.

Напередодні творці Pokemon Go анонсували нову мобільну гру Monster Hunter Now.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...