Реклама

👻 Розробники Pokemon Go анонсували мобільну гру Monster Hunter Now

Čytaty latynkoju
👻 Розробники Pokemon Go анонсували мобільну гру Monster Hunter Now
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👻 Розробники Pokemon Go анонсували мобільну гру Monster Hunter Now
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Monster Hunter Now стане наступним проєктом від розробника Pokemon Go, студії Niantic. Створено гру у співпраці з Capcom, і у вас буде можливість протестувати новинку уже наступного тижня.

Niantic описують Monster Hunter Now як мисливську рольову гру, яка поєднує в собі «звіринець істот» від Capcom із фірмовим брендом виробника Pokemon Go, а саме гри в реальному світі на основі смартфонів.

З 25 квітня буде розгорнуто закриту бета-версію гри, на яку ви можете зареєструватися на MonsterHunterNow.com.

Нижче можете побачити перший погляд на Monster Hunter Now у дії.

Як повідомили на своєму брифінгу Niantic і Capcom, робота над грою ведеться уже чотири роки, а вперше обговорено проєкт було у 2019 році.

Monster Hunter Now створено командою Niantic із Токіо, яка раніше також працювала з Nintendo над Pikmin Bloom.

Очікувано, що ви зіткнетеся з істотами Monster Hunter у своєму районі, будете битися з ними, використовуючи різні види зброї, і використовуватимете їхні ресурси, щоб потім покращити своє спорядження.

Під час дослідження з вами буде ваш партнер Паліко. Ви також зможете об’єднатися та полювати з вашими друзями поблизу (але не більше чотирьох).

Якщо ви грали в Pokemon Go, то загальний концепт буде вам зрозумілим: еквівалент PokeStops тут надасть ресурси, тоді як самі монстри залежать від місцевого біома.

Битви з монстрами будуть відносно простими та обмежуватимуться максимальною тривалістю 75 секунд. Однак візуальні ефекти тут, безумовно, на крок вище, ніж у Pokemon Go.

Наразі немає інформації про те, чи буде Monster Hunter Now пов’язаний з іншими іграми Monster Hunter.

Відповідаючи на запитання про очікування щодо цієї гри під час круглого столу, речник Niantic Tokyo Кей Кавай сказав:

(Ігри) — це бізнес, орієнтований на хіти. Ви ніколи не дізнаєтеся, і я не хочу спекулювати, наскільки масштабним він буде. На чому ми можемо зосередитись, так це на тому щоб зробити цю гру веселою за участю чудових талантів і хітмейкерів із Capcom. Я твердо вірю, що в наших руках є хіт, і я твердо вірю, що світові це сподобається та буде весело. І ми хочемо, щоб гра протрималася дуже довго.

Повністю Monster Hunter Now планується запустити у вересні 2023 року на iOS та Android.

pokemon go capcom

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...