Реклама

🎮 Доступне попереднє завантаження Star Wars Jedi: Survivor. На Xbox Series S гра важитиме втричі менше

Čytaty latynkoju
🎮 Доступне попереднє завантаження Star Wars Jedi: Survivor. На Xbox Series S гра важитиме втричі менше
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Доступне попереднє завантаження Star Wars Jedi: Survivor. На Xbox Series S гра важитиме втричі менше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні стало доступним попереднє завантаження майбутньої гри Star Wars Jedi: Survivor. Останні деталі свідчать, що розмір файлу новинки на Xbox Series S може бути значно меншим, ніж її копія для Series X.

До офіційного запуску гри залишилося менш як два тижні й новий проєкт від Respawn викликав значне захоплення серед фанатів. Хоча розробники не ухилялися від того, щоб поділитися детальними відомостями про Star Wars Jedi: Survivor, очікувані розміри файлів гри показують цікаву картину на що нам варто очікувати.

Згідно з останніми публікаціями, розмір файлу Star Wars Jedi: Survivor становитиме 44 ГБ для Xbox Series S, а версія Series X – 139,08 ГБ. Це означає, що між двома версіями гри різниця в 95 ГБ. Наразі у Respawn ще не прокоментували очікуваний розмір файлів для консолей Xbox, хоча, швидше за все, ця різниця пов’язана з відсутністю вмісту 4K на Series S.

Така різниця в майже 100 ГБ є доволі значною, адже розмір файлу в 44 ГБ може стати, як приємною новиною для тих, хто хоче отримати гру для Series S, так і не дуже. Відзначимо, що попередня частина серії Star Wars Jedi для даної консолі мала розмір близько 60 ГБ.

Нагадаємо, що у центрі історії продовження Fallen Order знову опиниться джедай Кел Кестіс, якому доведеться зіткнутися на своєму шляху з новими викликами й небезпеками.

Розробники обіцяли розширити бойову систему та додати нові стилі бою та додаткові навички Сили, а також затизерили для фанатів можливість відвідати Корусант — планету відому з трилогії приквелів та яка є політичним центром Галактики у всесвіті «Зоряних війн».

Раніше ми розповідали, як фанат у підготовці до Star Wars Jedi : Survivor забив ногами до смерті боса з попередньої частини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...