Реклама

🦵 В підготовці до Star Wars Jedi: Survivor гравець забив ногою до смерті боса з попередньої частини

Čytaty latynkoju
🦵 В підготовці до Star Wars Jedi: Survivor гравець забив ногою до смерті боса з попередньої частини
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦵 В підготовці до Star Wars Jedi: Survivor гравець забив ногою до смерті боса з попередньої частини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні виходу Star Wars Jedi: Survivor цього місяця один з відданих фанатів попередньої частини, Fallen Order, зумів перемогти боса без допомоги світлового меча на найскладнішій складності.

Дев’ята Сестра, колишня представниця ордену джедаїв, яка стала перебіжчиком у ряди Імперських інквізиторів у Star Wars Jedi: Fallen Order, є одним із дуже складних босів. Додайте до найвищого рівня складності Jedi Grandmaster ще й найскладніший виклик, і ви отримаєте один із найважчих боїв за всю гру.

Однак одному гравцеві вдалося перемогти боса за таких умов, не використовуючи світловий меч. Якщо ви думали, що це буде елегантний бій, подумайте ще раз, тому що гравець дає копняків ногою Дев’ятій Сестрі.

fallen order

Кел Кестіс в процесі видання копняка

Повне відео прочуханки можете переглянути за цим посиланням.

Може здатися, що для того, аби покласти ногою Дев’яту Сестру потрібно лише чотири хвилини, але це тому, що відео насправді прискорене. Імовірно Дев’ятій Сестрі довелося страждати від копняків під зад добрих 10 хвилин.

Відзначимо, що цей подвиг відбувся в спеціальному бойовому режимі на арені Fallen Order, тому було б цікаво відзначити, чи можливо це у повній кампанії. Своєю чергою Дев’ята Сестра, ймовірно, сподівається, що хоча б там це не можливо.

Додамо, що продовження Fallen Order Star Wars Jedi: Survivor нарешті вийде наступного тижня 28 квітня для ПК, PS5 і Xbox Series X/S. У центрі історії знову опиниться джедай Кел Кестіс, якому доведеться зіткнутися на своєму шляху з новими викликами й небезпеками. Розробники обіцяли розширити бойову систему та додати нові стилі бою та додаткові навички Сили.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...