Реклама

📅 Valve анонсувала чергове оновлення в Steam

Čytaty latynkoju
📅 Valve анонсувала чергове оновлення в Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📅 Valve анонсувала чергове оновлення в Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через кілька днів після оголошення змін стосовно регіональних цінових рекомендацій, Valve анонсувала чергове оновлення набору інструментів та служб Steamworks, яке цього разу стосується інтерфейсу крамниці Steam, а саме — показу майбутньої дати випуску.

Один із варіантів локалізованої дати випуску

Один із варіантів локалізованої дати випуску

Як повідомила Valve, оновлення має на меті стандартизувати спосіб показу дат випуску задля того, щоби зробити їх «локалізованими, послідовними та зрозумілими» для всіх користувачів Steam, адже нинішній формат є недосконалим.

Введення й показ дат випуску в Steam здійснювалися найрізноманітнішими способами. Деякі ігри мали точну календарну дату для показу користувачам. Інші — лише місяць і рік. А були й ігри, що мали власне текстове пояснення жартівливого характеру або з натяком на проміжок часу (…) Але найгіршим є те, що поле для власного тексту не має підтримки локалізації, і це створює непослідовність та заплутує користувачів у всьому світі. Поодинокі жарти чи алюзії не перекладаються, а формати дат відрізняються залежно від конкретної країни.

Valve

Новий інтерфейс для зазначення дати випуску

Новий інтерфейс для зазначення дати випуску

Тепер розробникам представлено п’ять опцій для зазначення дати випуску: точна дата, місяць і рік, квартал календарного року, лише рік та опція «Незабаром». Втім, розробники однаково мають вказувати точну заплановану дату для Valve, яка прихована від звичайних користувачів. Компанія запевнила, що це не вплине на показ гри в списках майбутніх ігор, а тому гравці не зможуть дізнатися заздалегідь, коли розробники планують випустити гру.

Також Valve повідомила, що в тому разі, якщо розробники самостійно не змінять майбутню дату або замінний текст за новим стандартом до наступного року, в цьому полі автоматично буде зазначено варіант «Незабаром».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...