Реклама

📈 Valve оновила регіональні цінові рекомендації в Steam

Čytaty latynkoju
📈 Valve оновила регіональні цінові рекомендації в Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Valve оновила регіональні цінові рекомендації в Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

25 жовтня компанія Valve анонсувала оновлення інструменту зміни цін і регіональних цінових рекомендацій для свого сервісу Steam. За тиждень до цього майбутні зміни були опубліковані в документації набору інструментів та служб Steamworks. Оновлення має на меті спростити процес керування цінами для розробників і видавців, що користуються сервісом.

Ми вважаємо, що настанови є корисними, однак з постійною зміною купівельної спроможності та коливанням курсів валют нам потрібно внести суттєві зміни до конвертацій, щоб вони були актуальними (...) Ми також будемо докладати всіх зусиль, щоб ці настанови були настільки корисними, наскільки це можливо. Ми щороку ретельно переглядатимемо ці рекомендації та вноситимемо відповідні зміни.

Valve

Інформаційний сайт SteamDB, що слідкує за змінами в базі даних Steam, опублікував список оновлених рекомендацій для ігор у різних цінових категоріях. Згідно зі списком зміни найсильніше торкнулися аргентинського й турецького регіонів, де рекомендований цінник збільшився на 400—500 %; в Україні цей показник збільшився на 20—60 %, тоді як у деяких регіонах, як-от ОАЕ та Ізраїль, оновлення не вплинуло на жодну цінову категорію.

Суттєве підвищення рекомендованих цін для Аргентини та Туреччини, які є популярними регіонами серед користувачів Steam через низькі регіональні ціни, може свідчити про зусилля Valve зменшити використання практики зміни регіону задля придбання продуктів у сервісі за нижчими цінами. Деякі розробники почали підвищувати свої ціни ще до впровадження оновлення через невідповідність між показниками продажів та кількості гравців у цих регіонах.

Valve підкреслила, що оновлення носить лише рекомендаційний характер, тому розробники й надалі вирішуватимуть, яку саме ціну встановлювати. Водночас видання PC Gamer висловило думку, що ці зміни стануть у пригоді насамперед незалежним розробникам, адже, як зауважили деякі користувачі Reddit, великі видавці відеоігор зазвичай встановлюють цінник, який є вищим за рекомендований.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...