Реклама

🤝 Витік по GTA 6: розробники у знак солідарності вирішили ділитися своїми ранніми кадрами ігор

Čytaty latynkoju
🤝 Витік по GTA 6: розробники у знак солідарності вирішили ділитися своїми ранніми кадрами ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤝 Витік по GTA 6: розробники у знак солідарності вирішили ділитися своїми ранніми кадрами ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомлялося раніше, на вихідних Rockstar зіткнулися з масовим витоком інформації, в результаті якого численні кадри та відео, взяті з розробки GTA 6, з’явилися в мережі.

Цим своєю чергою не погребували скористатися користувачі соцмереж із різних куточків інтернету піддавши критиці незавершену роботу Rockstar.

Якби ви знали, як проходить розробка ігор, ви б знали, що візуальні ефекти — одна з перших речей, яку завершують. Планування та розробка цієї гри тривала чотири роки. Тобто те, що ви бачите, майже точно буде тим, що ви отримаєте

один з користувачів Twitter

Однак, що ж, це точно не той випадок. Так, зі свого боку художник гри Ratchet and Clank: Rift Apart 3D Хав’єр Коельо-Костольни назвав це висловом абсолютно впевнеої в собі людини, яка, однак взагалі не розуміє про що говорить.

Як відповідь на таку реакцію користувачів багато розробників і представників ігрової індустрії почали ділятися відеозаписами власної роботи, для підтвердження того, що, нам витік GTA 6, не свідчить про якість кінцевого продукту.

Провідний дизайнер відзначеної нагородами за графіку гри Control Пол Ерет поділився на YouTube відео з періоду розробки гри:

Один із провідних дизайнерів Uncharted 4 Курт Маргенау тим часом опублікував кадри зі знаменитої сцени погоні на джипах.

До слова про Naughty Dog, ось також The Last of Us на початку.

Або ж ось кадри з розробки Horizon: Zero Dawn. На зображенні можна побачити, що на початку у грі взагалі використовувалася зброя з Killzone.

В кінці можемо також додати відео з God of War (2018), яке хоча й не публікувалося в цьому напливі солідарності, однак досить добре показує, які стадії проходить гра в процесі розробки перш ніж потрапити до гравців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...