Реклама

😯 Білл Гейтс: «Я залежний від гри Wordle»

Čytaty latynkoju
😯 Білл Гейтс: «Я залежний від гри Wordle»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😯 Білл Гейтс: «Я залежний від гри Wordle»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На початку цього року вийшла гра Wordle, яка дуже швидко стала мегапопулярною. Її навіть придбало видання New York Times.

Як виявилось, ця гра не оминула навіть відомих людей, як от Білла Гейтса. Він зізнався у своєму блозі, що він став залежним від Wordle. За його словами він не може зупинитись грати у гру з березня чи лютого. Щоранку він починає з Wordle, потім перемикається на варіанти з чотирьох і восьми літер, і тільки після цього він перевіряє пошту.

У відео він розповідає про свої тактики з вгадування слів — він завжди починає зі слова з великою кількістю голосних літер.

А ще він поділився випадком, коли не вгадав слово tasty. Він знав правильні чотири останні літери, але забув, що у грі літери можуть повторюватися.

Про Wordle

Wordle це гра, у якій за шість спроб треба відгадати слово з п’яти літер. Її автор розробник Джоша Вордла, який обіграв своє власне прізвище з назвою гри — Wordle та Wardle.

Гра стала віральною завдяки тому, що кожен день було нове слово й користувачі ділились своїми результатами, кому з якої спроби вдалось відгадати слово. Якщо ви десь бачили у своїй стрічці новин різнокольорові цеглинки, то це й були результати в Wordle. Зелена цеглинка — правильно відгадана літера й на своєму місці; жовта — правильна літера, але не на своєму місці; чорна/сіра — такої літери немає.

Якщо ви хочете пограти в таку гру українською мовою, то вже вийшли аналоги — «Словко» та «Кобза».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...