Реклама

🤑 Дослідження: аби повністю розвинути персонажа в Diablo Immortal, доведеться витратити $110 тисяч

Čytaty latynkoju
🤑 Дослідження: аби повністю розвинути персонажа в Diablo Immortal, доведеться витратити $110 тисяч
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 Дослідження: аби повністю розвинути персонажа в Diablo Immortal, доведеться витратити $110 тисяч
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого тижня нарешті вийшла мобільна гра Diablo Immortal. Гра отримала багато схвальних відгуків ґеймерів, проте багато користувачів зазначають, що на деяких етапах стає важко розвивати персонажів без донатів.

У грі є три гілки розвитку — за досвідом, за рівнем обладунків та за самоцвітами. Ось саме самоцвіти й стають великою проблемою для гравців, оскільки їх дуже важко отримати, а якщо це й вдається, то лише в незначній кількості. Одним з методів отримання самоцвітів є скриньки, з яких можуть випасти дорогий ресурс, однак ці скриньки платні.

Блогер Bellular News підрахував, що для повного розвитку одного персонажа в Diablo Immortal доведеться витратити приблизно $110 000 на мікротранзакції. За ці гроші можна отримати необхідну кількість самоцвітів для максимального рівня героя.

Попри такі досить лякаючі підрахунки, варто зазначити, що за декілька днів з релізу Diablo Immortal, гра принесла Blizzard вже понад $5 мільйонів. На порталі AppMagic зазначається, що найбільша кількість донатів йде з США (44%), на другому місці Південна Корея (20%).

Кількість завантажень гри також особливо не відступає й складає приблизно п’ять мільйонів.

Diablo Immortal вже можна скачати на Android та iOS.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...